Fredrik Vejdeland: “Det liberale samfund myrdede Mikael”

KLUMME: Der har været stor opstandelse i Sverige efter at en 39-årig familiefar blev henrettet på åben gade af en kriminel bande. Men de egentlige skurke er politikerne, der har påtvunget landet multikultur.

Den Nordiske Modstandsbevægelses leder Fredrik Vejdeland. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelses

Det var onsdag aften, da en 39-årig mand ved navn Mikael og hans 12-årige søn cyklede mod svømmehallen i Skärholmen. Inden de nåede frem, stødte de på repræsentanter for en lokal indvandrerbande, der opførte sig dårligt. Da Mikael sagde fra, blev han henrettet foran sin søns øjne.

På sociale medier er der stor opstandelse mod den eskalerende indvandrervold, og politikere har grebet lejligheden til at konkurrere om, hvem der har løsninger på problemet.

Nogle taler for flere fritidshjem, mens andre vil “forhindre rekruttering til banderne”. Regeringen ønsker at fortsætte med strafskærpelser og indskrænkninger af friheds- og rettigheder, mens Sverigedemokraternes Jimmie Åkesson blandt andet har sagt, at kriminelle indvandrere bør fratages deres statsborgerskab.

Fredrik Vejdeland, lederen af Den Nordiske Modstandsbevægelse skriver dog, at det er liberalismen i sig selv, der er problemet, og at ingen tiltag, der gøres nu, vil kunne løse problemerne:

Alle partier skal holdes ansvarlige for denne samfundsudvikling, også Sveriges Demokrater. Jimmie Åkesson poserer nu gerne i artikler, hvor han råber på hårdere metoder, men generelt er han mere bekymret over islam end over de millioner af fremmede, der befinder sig i vores land. Det er ikke islam i sig selv, der dræber svenskere. Skyderierne, sprængningerne, gruppevoldtægterne, ydmygelsesrøverierne og henrettelserne sker på grund af en såkaldt multikultur, som få svenskere ønsker, og som Sverigedemokraterne også tidligere var imod.

Vejdeland konstaterer desuden, at multikulturen er lige så muliggjort af Sverigedemokraterne “åbne svenskhed”-politik som den tidligere statsminister Fredrik Reinfeldts “åbn jeres hjerter”-politik.

Ifølge Vejdeland er det den liberale løgn om, at alle mennesker fødes som ubeskrevne blade, der gør, at politikerne ikke kan forstå problemerne med multikulturen.

“Hvis dette var sandt, ville alle verdens folkeslag have dannet og skabt næsten ens samfund og kulturer overalt. Hvis dette var sandt, ville et land som Sverige ikke være blevet forvandlet fra en tryg og velfungerende nation til en katastrofezone efter nogle årtier med massiv indvandring,” skriver Vejdeland.

Modstandsbevægelsens leder konkluderer i stedet, at det kun er tilbagekaldelsen af stort set alle ikke-svenskeres statsborgerskab og en fuldstændig repatriering af racefremmede, der vil kunne løse problemerne med multikulturen. Afslutningsvis skriver han:

“At gennemføre dette i en liberal demokrati er naturligvis umuligt, da det kræver en ny tilgang, hvor man gør forskel på folk og afviser den ‘alles lige værd’ ideologi, der hersker, og som repræsenteres af alle partier i Rigsdagen. I det store og hele skal vi bryde den herskende klasses liberale hegemoni, og kun en kraft, der allerede fra begyndelsen ønsker at revolutionere samfundet og ikke er påvirket af demokratisk tankegods, vil kunne opnå dette.”


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //