Frontex: Sidste års indvandring bød på en »flygtningekriseskala«

HVIDT FOLKEMORD: Mens politikernes beskrivelse af virkeligheden og de nøjagtige tal for ulovlig ikke-europæisk immigration til Europa har varieret i løbet af de seneste otte år, er indvandringen af racefremmede fortsat undervejs.

Genrebild: Afrikanere indtager Europa. Foto: MONUSCO photos (CC BY-SA 2.0)

Mange europæiske magthaveres retorik om den igangværende befolkningsudskiftning har ændret sig i løbet af de sidste otte år. Dengangs svenske statsminister Ulf Kristersson udtrykker sig på en anden måde end gårsdagens Fredrik Reinfeldt, ligesom dagens Mette Frederiksen beskriver indvandring anderledes end Helle Thorning-Schmidt gjorde. Og de præcise tal for antallet for indvandringen har varieret i denne periode, men på trods af det har befolkningsudskiftningen altid foregået i et omfang, der er direkte skadeligt for folket. Og i dag ligner tallene igen dem under den såkaldte flygtningekrise i 2015-16.

Halvfems procent af dem er mænd
Således rapporterer EU’s grænsebeskyttelsesagentur Frontex omkring 330.000 tilfælde af ulovlig immigration til EU i 2022 – det højeste tal siden 2016. Værd at bemærke er, at over halvfems procent af disse immigranter fra det globale syd er mænd.

Hvis nogen læser løfter øjenbrynene over ordvalget i den foregående sætning, kan det påpeges, at de 13 millioner ukrainske migranter, som ifølge Frontex sidste år kom ind i EU efter den 24. februar, ikke var med i ovenstående statistik. Så mange som 10 millioner af disse ukrainere tog tilbage til deres hjemland samme år og på samme måde, som de var kommet.

Der kan ikke etableres en sådan remigration for »globale flygtninge« – hvis observerede ferierejser til det land, de ellers flygtede fra, ikke er rapporteret i Frontex-statistikker. For at vende tilbage til ankomsten af ​​disse migranter til Europa i 2022, sammenlignet med det foregående år i 2021, taler vi om en stigning i antallet af ubudne gæster med 64 procent. Kvinder udgør mindre end en tiendedel af disse migranter.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //