Fysisk test for aktivister og medlemmer i Rede 1

MODSTANDSBEVÆGELSEN: I weekenden gennemførte Modstandsbevægelsens Rede 1 den obligatoriske fysiske test for både aktivister og medlemmer. Efterfølgende blev der trænet kampsport. 

Aktivister og medlemmer fra Rede 1 var i weekenden samlet til dette års obligatoriske fysiske test.

For at sikre at organisationens aktivister og medlemmer udfører deres træning, og desuden træner korrekt for at opnå den ønskede fysik, gennemføres der regelmæssige fysiske prøver i alle Modstandsbevægelsens reder i hele Norden. Testen er ikke på nogen måde en »elitetest,« men mere en foranstaltning for at sikre, at aktivisterne opretholder et grundlæggende fysisk niveau. Testen er baseret på de samme krav som det finske forsvar bruger.

I weekenden afholdt Rede 1 derfor den obligatoriske fysiske test for aktivister og medlemmer, hvor alle konkurrerede mod sig selv med formålet at opnå den konstante forbedring.

To aktivister træner kampsport.

Alle medlemmer blev testet i løb, arm- og mavebøjninger, ryghævninger, pull-ups og længdespring. Alle aktivister præsterede som forventet.

Da de krævende øvelser var overstået, stod den næste opgave på sparring og kamptræning, og alle deltagende fik mulighed for en tur i ringen.

Da træningsprogrammet lakkede mod enden, og dagens fysiske strabadser var afsluttede, drog Modstandsbevægelsens medlemmer videre og nød en velfortjent frokost tilberedt over bål et nærliggende sted.

Kunne du tænke dig at være med næsten gang, og er du mand eller kvinde nok til at rulle ærmerne op og kæmpe for Norden?
Så ansøg om medlemskab i dag!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //