George Soros, FN og EU giver racefremmede bankkort for at “flygte” til Europa

INDVANDRERINVASIONEN: FN, EU og private banker samarbejder for at underminere immigrationslove. Formålet er, at lette indstrømningen af “flygtninge” til de tidligere hvide lande.

Foto: UNHCR.

Som Nordfront.se i sommers rapporterede, har jøden George Soros flere globale migrations- og udviklingsprojekter. En del af disse arrangeres i samarbejde med MasterCard, og sigter mod at nedlægge grænserne mellem lande og maksimere indvandringen fra den tredje til den første verden.

Den slovenske nyhedsportal Nova24 rapporterer, at de ser hvordan MasterCards migrationspolitik samvirker med FN og EU for at øge indvandringen til eller gennem Slovenien, Hercegovina og Bosnien, hvor “flygtningene” mellemlander, for derefter at rejse videre til et andet land, som de har udset sig som slutmålet for deres “flugt”. Mange af dem vil til Sverige og Tyskland.

De forudbetalte kreditkort er forsynet med både EU’s og FN’s flygtningeorgan UNHCR’s logoer. Asylansøgeren behøver ingen identitetsdokumenter for at få eller bruge kortene. For at opretholde anonymiteten på asylansøgeren, er der i stedet for navn på kortindehaveren blot teksten “UNHCR” og et nummer trykt på kortet. Dette kan være gavnligt, hvis den rejsende vælger at give falske eller forskellige identiteter under asylansøgelsen.

Nyt dyrt tøj, mobiltelefoner og våben

Nova24 gengiver en kilde inden for det slovenske politi, som siger, at de “flygtninge” som har disse Mastercards, bærer nyindkøbte og robuste støvler og vandretøj, smartphones og endda våben. I de østeuropæiske lande hæver de penge fra hæveautomater til køb af fornødenheder og andet til brug på deres færd mod rigere lande.

Omkring det, at en del af “flygtningene” er bevæbnet, sagde Dr. Raphael Matthew Johnson i sommers, at jo svagere regeringerne er i forhold til banksektoren, jo mere styres politikken af bankerne selv. Når banker vil have masseinvasion af racefremmede af økonomiske og politiske grunde, har de magt til at sikre, at sådanne politikker håndhæves.

Det ville ikke overraske mig, hvis George Soros og andre bankfolk begynder at bevæbne migrationsmilitser. Så mange af disse fyre er i den kampdygtige alder. Jeg gør ingen forudsigelser om dette, men det ville ikke overraske mig, sagde Johnson.

Den ungarske regering har advaret om, at omkring 70.000 indvandrere er samlet på Balkan og forbereder sig på at komme ind i Vesteuropa gennem det, der almindeligvis kaldes “Soros-ekspressen”.

Kilder:
Zdaj je jasno, od kod ilegalcem denar: Evropska unija jim v BiH pošilja kar bančne kartice!
UN, Mastercard Supplying Migrants With Prepaid Bank Cards


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //