George Soros og MasterCard i ny uhellig alliance

GLOBALISME: Jøden George Soros samarbejder med MasterCard for at accelerere befolkningsudskiftningen i Vesten.

I visse landes regeringer er en mindre modstand begyndt mod den hæmningsløse invasion af racefremmede til Vesten, hvilken forventes stødt at stige. Enkelte ledere i Europa, og også USA’s præsident, siger, at de vil bremse indstrømningen af de økonomiske livsstilsmigranter, som man plejer at kalde flygtninge og håndteres som asylansøgere. Selv i Norden er flere politikere begyndt løst at tale om indvandringsbegrænsninger på en måde, som for blot få år siden, ville blive klassificeret som “racisme” eller “nazisme”.

Det faktum, at indvandrerinvasionen er orkestreret af fremmede magter, er en situation, som mange af Nordfronts læsere for længst har forstået. Nye partier vokser som svampe op af jorden, hvis tilhængere har én stor og primær interesse; at stoppe eller mindske indvandringen.

Men siden 70’ernes protestsange om hvordan stat og kapitalisme går hånd i hånd, har mange, som ikke engang interesserer sig for politik, opfattet at det faktisk er sådan.

Kapitalen styres af bankerne, og bankerne starter krige og styrer politikken i de enkelte stater og overstatslige organisationen som EU og USA i større og større grad. En af de mest berygtede økonomiske aktørere på den globare scene er den jødiske finansmand og “filantrop” George Soros (Sande navn: György Schwartz). Han er blevet afsløret i alt fra at finansiere mobil-apps som advarer illegale indvandrere, deres venner og advokater når told- og immigrantmyndighederne i USA forsøger at finde dem, oprette hjemmesider og håndbøger som hjælper afrikanere og arabere til Europa i jagt på lykken, til direkte at sabotere valutaer for at øge sin egen enorme rigdom.

Viktor Orbán mødte George Soros 

-Der har været krige i Mellemøsten og Afrika lige så længe som der har været kulturer der, men nu oplever vi for første gang en organiseret tilstrømning af ikke-hvide immigranter i enorme antal, som sendes hertil af ikke-statslige organisationer, siger den russisk-ortodokse præst og historiker Dr. Raphael Matthew Johnson.

Ungarns premierminister Viktor Orbán kritiseres af andre stater, og udenlandske medier, for at forbyde George Soros, at undergrave den sociale orden i Ungarn.

-Vi må huske, at den første lov mod “filantropiske” ikke-statslige organisationer var en russisk lov, sagde Johnson. [Vladimir Putin] blev voldsomt angrebet i vestlige medier for dette . Hvis en sådan organisation i Rusland modtager blot 20 procent af sin finansiering fra fremmede lande, bliver den straffet.

Formålet med denne handling er, at globalisternes kapital udefra ikke må komme til at styre landets politik for meget.

-Ungarn mener, at det [helt enkelt] er en forbrydelse at agere i forbryderisk konspiration. Nu øger de blot strafværdien og sikrer, at der skabes en social stigma for at begå denne forbrydelse, siger Johnson om Viktor Orbáns  restriktive politik over for ressourcestærke ikke-statslige organisationer.

Warszawapagten blev koloniseret af Sovjetunionen. Balkanerne blev koloniseret af det osmanniske rige, af ikke-hvide og af ikke-kristne. Lige siden korstogene har kirken og de hvide kæmpet mod fremmede religioner. Dette formere og skabte det europæiske identitet. Men den nuværende katolske pave fordømmer dette faktum og kræver, at et ubegrænset antal mennesker og flere fremmede religioner skal invadere Europa. Dette viser, hvad det handler om.  Det er ikke tilfældigt, at Vatikanets hovedbank ejes af en [jødisk] Rothschildbank, The Bank of England, siger Johnson.

Alt dette drives af den private sektor. Den er mere magtfuld end regeringerne, mener Johnson. Jo mere regeringerne følger bankernes politik og deres nuværende talerør paven, desto mere populære bliver regeringerne i bankernes og den globale private sektors øjne.

Og den globale private sektor vil have masseindvandring af racefremmede. Yderligere erkender Soros, at han ikke bare handler som han gør for “humanitære grunde”, han vil tjene penge på det.

Allerede i 2015, efter begyndelsen på den tilstrømning af “flygtninge” til USA og EU, som var iværksat af blandt andre Soros, skrev han et åbent brev til til Ungarns premierminister Viktor Orbán, efter Orbán havde anklaget Soros for at ville ødelægge Europa. Orbán kritiserede Soros med disse ord:

Denne invasion er drevet af menneskesmuglere på den ene side, og på den anden side de menneskerettighedsaktivister, som støtter alt som svækker nationalstaten.  Denne vestlige indstilling og dette netværk af menneskerettighedsaktivister er måske bedst repræsenteret af George Soros.

Soros svarede i sit åbne brev til Orbán  i den jødiske publikation Bloomberg Business, at hans stiftelser hjælper med at “bevare europæiske værdier”, mens Orbáns politik for at styrke den ungarske grænse og forhindre en stor indvadringsstrøm, “underminerer disse værdier”.

Hans plan har beskyttelsen af nationale grænser som målet [for sin politik] og flygtninge som en hindring. Vores plan har beskyttelsen af flygtninge som målet og nationale grænser som hindringen“, fortsatte Soros.

Fra filantropi til  enorm profit

Tidligere har Soros’ private politik været kaldt “filantropi”, fordi han har sagt, at han ønsker at sprede rigdom til selv de fattige. Men yderligere erkender han, at han tjener penge på de såkaldte flygtningestrømme. For snart 3 år siden blev det kendt, at Soros forsøger at drage fordel af den ulovlige migrationskrise i USA og EU, hvilke han allerede havde direkte ansvar for at have skabt, skriver Matthew Vadim for Capital Research Center. Denne organisation undersøger hvordan ikke-statslige organisationer anvender deres penge og styrer politiske etaper, for at kunne rapportere til donorerne, hvis pengene anvendes på andre måde end den aftalte.

Den jødiske såkaldte filantrop George Soros finder stadig nye veje for at drive folkemordet på hvide europæere fremad.

Soros tjener stort på revolutioner og menneskelig elendighed, skriver Vadim. Han har alvorligt såret Storbritanniens og Malaysias økonomiske system. Selv Sverige fik i 90’erne direkte kendskab til hans valutaspekulationer, da disse fik alvorlige konsekvenser for Sveriges økonomi. I 1989 finansierede han den “bløde revolution” i Tjekkoslovakiet og organiserede kup i Kroatien, Georgien, Slovakiet og i hele det tidligere Jugoslavien. Han finansierede også protestbevægelsen “Occupy Wall Street” for at destabilisere den amerikanske økonomi og finansiere Black Lives Matter, for at skabe uro mellem racerne i USA.

MasterCard Foundation

I de senere år har Soros indgået partnerskab med kreditkortgiganten MasterCard, som i lang tid har udviklet projektet MasterCard Foundation. De har sammen skabt en fælles platform kaldet Humanity Ventures (noget i retning af: Humanitær Risikokapital).

Gennem sin Open Society Foundations har Soros finansieret forskellige politiske projekter, men i en fælles pressemeddelelse skrev MasterCard og Soros, at “Humanity Ventures er bestemt til at tjene penge til at stimulere investeringer fra andre finansiere”. Det udtrykkelige mål er at forbedre “flygtningenes” liv med uddannelse, sundhedspleje og økonomisk udvikling.

“Flygtninge tvinges ofte til et liv i desperation i deres værtslande, fordi de ikke har adgang til de statslige tjenester som tilbyder økonomisk støtte”, skrev Soros og MasterCard i deres pressemeddelelse, og ignorerede fuldstændig det faktum, at skatteyderne i værtslandene betaler enorme summer, for at “flygtningene” kan tilbydes boliger, penge, mad og sundhedspleje i et sådan omfang, at de resterende institutioner og dele af landenes økonomi bringes i knæ. “Vores investeringer i denne sociale virksomhed, kombineret med MasterCard’s evne til at skabe tjenester som betjener sårbare samfund, kan vise hvordan privat kapital kan spille en konstruktiv rolle i løsningen af sociale problemer”, fortætter Soros og MasterCard i pressemeddelelsen.

Al overskud, som Soros og hans milliardærvenner kan tjene på disse finansielle tjenester, kan bruges til at finansiere flere politiske projekter. Soros’ overskud i hans menneskehedsrisikokapital-projekt kan meget vel anvendes til at finansiere flere flygtningestrømme til Vesten, hvilket også er, hvad Soros udtrykkeligt ønsker skal ske, kommenterer Vadim, Soros og MasterCards menneskehedsrisikokapitalplatform.

Siden MasterCard Foundation blev dannet, har mange universiteter modtaget MasterCard Foundation-programmer, hvor George Soros nu sætter en stærkere politisk dagsorden. Uddannelserne og universitetsprogrammet skal baseres i fremtidens politik, social aktivisme og økonomiske investeringer.

Privat flygtningepolitik

Selv om nogle nationalstater altså er begyndt at tage afstand fra fortsat uhæmmet indvandringsinvasion, er det rimeligt at forestille sig, at politikken snart vil blive overtaget af private interessenter. Jo svagere staternes regeringer er i forhold til banksektoren, desto mere af staternes politik styres af bankerne selv. Når bankerne vil have masseindvandring af racefremmede af økonomiske og politiske grunde, har de magt til at sikre, at en sådan politik håndhæves.

-Det ville ikke overraske mig, hvis George Soros og andre bankfolk begynder at bevæbne migrantmilitser. Så mange af disse fyre er i den kampdygtige alder. Jeg gør ingen forudsigelser om dette, men det ville ikke overraske mig, siger Dr. Matthew Raphael Johnson.

Kilder:
Soros Admits Involvement In Migrant Crisis: ‘National Borders Are The Obstacle’
https://capitalresearch.org/article/soros-mastercard-from-immigration/
Dr. Matthew Raphael Johnson


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //