Gik tilfældigt forbi synagoge – blev pågrebet af bevæbnet politi

NORGE: Da en sympatisør af Den Nordiske Modstandsbevægelse i Norge skulle forbi den jødiske synagoge i Oslo blev han genkendt og stoppet af bevæbnet politi, som anholdt ham og satte ham i isolationscelle i 21 timer.

Ikke alle kan gå forbi synagogen i Oslo uden at blive anholdt.

Systemets medier har for nylig skrevet om en sag, hvor en sympatisør af Den Nordiske Modstandsbevægelse i Norge blev arresteret af politiet efter at have passeret den jødiske synagoge i Oslo. I deres nyhedsartikler forsøger de at få læserne til at tro, at den jødiske synagoge i Oslo på en eller anden måde var under angreb, og at den arresterede person bar et våben. Men hvad skete der egentlig?

Frihetskamp.net har været i kontakt med den person der blev arresteret, for at høre hvad der skete.

Efter at have været på arbejde og bagefter på en friluftstur var han på vej hjem og skulle passere synagogen. Til Frihetskamp fortæller han, at systemets medier lyver, når de skriver, at han stoppede op foran synagogen, og at han skulle have opført sig påfaldende. Han fortæller, at han gik på den anden side af gaden, og at han ikke stoppede op, men gik forbi. Hvad der skete var, at nogen genkendte ham fra en oplysningsaktion om omskæring et par dage tidligere, hvorpå han efter at have passeret synagogen pludselig bliver mødt af en bevæbnet politibetjent i Waldemar Thranes Gade.

Politiet oplyser på tidspunktet, at han er blevet observeret i Bergstien tidligere, og hentyder derefter til oplysningsaktionen et par dage tidligere. De kræver derefter ID og fortæller, at han bortvises fra stedet (500 meter i hver retning) i 24 timer.

Man skulle her tro, at han havde gjort noget ulovligt, da et bevæbnet politi stoppede ham og bortviste ham fra stedet, men nej. Det eneste han var skyldig i, er at have deltaget i en folkeoplysningsaktion nogle dage tidligere, hvor flyveblade blev delt ud, som blot oplyser om brugen af ​​jødisk omskæring (brit milah) og metzitzah b’peh, som for øvrigt er fuldt tilgængelig online for alle at se.

Læs også: Dagens video: Jødisk omskæring

Efter at have stået på gaden sammen med politiet et stykke tid dukkede endnu mere politi op, og denne gang forlangte de at ransage mandens taske. De tømte indholdet ud på fortovet og så en tapetkniv, som han bruger i arbejdssammenhæng. Dette har systemets medier blot omtalt som en kniv.

Tapetkniven som anvendes på mandens arbejde.

Efter ca. 2,5-3 timer får han at vide, at de vil arrestere ham og sætte ham i isolation på grund af «fare for tab af bevis».

Han blev løsladt kl. 16 den næste dag og fik ikke lov til at kontakte en advokat under sit ophold.

I den tid, han var i isolationscellen, havde de også taget hans nøgle og låst sig ind i lejligheden, hvor han bor. Der konfiskerede de et haglgevær, som han har tilladelse til. De tog også hans telefon, som de endnu ikke har returneret.

Manden blev altså stoppet af bevæbnet politi, påkrævet ID-kontrol, blev bortvist fra stedet i 24 timer, ransaget, tilbageholdt i 21 timer og derefter portrætteret i medierne, som om han havde været bevæbnet med en stor kniv og havde planer om et angreb. Alt dette blot for at have passeret Bergstien, hvor synagogen er placeret og derefter genkendt for at have været involveret i en lovlig oplysningsaktion om omskæring et par dage tidligere.

Kilde:
Frihetskamp
Filter Nyheter
Filter Nyheter
Aftenposten


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman von Snaps says:

  Hvad er det nu NPC’erne siger..?.

  ”Hvem har dog radikaliseret dig!BIPBOPBIP!”

  Og så står man bare tilbage og tænker:

  ”Ja, gad vide hvad der dog kunne radikalisere mig.. Jeg har ingen anelse..!”

 • Sandheden gør virkeligt ondt.
  Specielt hos dem uden forhud og deres lakajer.

 • Jøder har ingen magt goyim


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //