Gilad Atzmon: “Jøderne projicerer deres rædsel på goyim (ikke-jøder)”

ZIONISME: De rasende jøder som nu forsøger at fortie alle kritikere mod den globale jødiske magt, er egentlig rædselsslagen for sig selv.

Skærmdump: DLive.

Søndag den 12. juli talte Adam Green på Know More News med jazzmusikeren Gilad Atzmon, der har en Ashkenazi-jødisk baggrund. Han er født og opvokset i det Israel-besatte Palæstina, men bor nu i Storbritannien.

Gilad Atzmon kalder sig selv for en “stolt selvhadende jøde.” Han er kritisk over for racisme og hævder, at verden lærte dette efter Anden Verdenskrig. De eneste, der ikke lærte det, var jøderne selv, ifølge Atzmon.

For Atzmon er ikke alle jøder selvidentificerede jøder. Ifølge Atzmon opfylder man ikke kravet om at være en selvidentificeret jøde, bare fordi man blev født en jøde eller har en jødisk forælder. De selvidentificerende jøder er paranoide og projicerer deres frygt over for andre (ikke-jøder), sagde Atzmon.

– Det handler om frygten for, at andre kan se dig for den du er. Det er som når en narcissistisk mand er på date med en dame, og daten ikke falder godt ud. Den næste aften ser han hende igen i en anden sammenhæng, hvor hun snakker med sine venner. Narcissisten tror derefter, at kvinderne taler om ham.

Jøder er rædselsslagen for sig selv

Jo værre zionisterne opfører sig i verden, jo mere rædselsslagen bliver de for ikke-jøderne. Nu har deres frygt for ikke-jøder nået globale proportioner. De kan ikke længere høre om en “antisemitisk hændelse” uden at opleve den som ekstremt truende, om der så blot er tegnet et hagekors på en mur i en lille by.

– Det, der plager mange selvidentificerende jøder i verden, er muligheden for, at alle andre derude i verden begynder at forstå, hvad der sker. Dette betyder, at jøderne nu er i en konstant tilstand af skrækslagen raseri. De er – hovedsageligt – bange for sig selv, fortsatte Atzmon.

Da de såkaldte fredsforhandlinger i 1993, kaldet Oslo-aftalen, og som sigtede mod “fred” mellem Israel og Palæstina, skulle forhandles, indså Atzmon, at der ikke ville blive nogen fred.

På hebræisk anvendes hilsenordet shalom, som i vestlige lande oversættes som “fred”, som om den person, der anvender dette ord, vil etablere en fredelig kontakt med den person, man taler med.

Ordet “fred” findes ikke på hebræisk

Men shalom betyder ikke “fred”, men er en besværgelse, som beder om “sikkerhed for jøder”, påpeger Atzmon. Jøderne og hebræerne har intet ord for fred eller forsoning, præciserer han. De har intet ord for at “leve i harmoni” eller “leve kærligt med andre (ikke-jøder)”.

Det var også i den hebræiske betydning af shalom, at Oslo-aftalen blev implementeret, påpeger Atzmon.

– I 1977 begyndte Israel at blive omdannet til en “ren” jødisk stat.

I en kultur, der ikke har forestillinger om fred og forsoning, kan folk ikke forestille sig fred og forsoning med andre folk, uanset om de er palæstinensere i Palæstina eller hvide amerikanere i USA. Alle andre er som potentielle fjender, der truer eksistensen af ​​det jødiske folk.

Kan ikke føle skyld – skylden skal altid bæres af andre

Ifølge Atzmon har de selvidentificerende jøder ingen følelser af skyld, når de forgriber sig på andre nationer, da jødernes identitet går ud på at beskytte sin egen folkegruppe mod alle deres fjender, som for dem altså er “alle andre”.

På denne måde bliver frygten som jøderne projicerer på ikke-jøder til en jødisk variant af “skyld”, siger Gilad Atzmon: De jødiske individer, der ikke helt uhøfligt og frygtløst, gør alt, hvad de kan for at kontrollere eller ødelægge for “de andre” – det vil siger ikke-jøder – reagerer med frygt for deres egen fjendtlige behandling af ikke-jøder, og bliver således allergisk over for ethvert tegn på modstand eller modvilje mod jødiske fænomener.

Ligesom narcissisten, der tror, ​​at kvinder, som han ser omgås med andre, taler om ham, således tror de selvidentificerende jøder, som konstant angriber og udmanøvrerer ikke-jøder og deres samfund, at alle ikke-jøder taler om og sammensværger imod jøderne for at angribe dem; som et spejlbillede af deres egen jødiske magtudøvelse.

– Når man betragter sig selv som “de udvalgte”, bliver universet et meget skræmmende sted, fordi man har en tendens til at tro, at alle andre ser ned på dig, når det faktisk kun er dig selv, der ser ned på alle de andre, siger Gilad Atzmon om det kollektive selvbillede af de selvidentificerende jøder.

Kilde:
Wikipedia

Læs også:
Jødisk organisation indrømmer at befolkningsudskiftningen er planlagt
Jødisk akademiker indrømmer at befolkningsudskiftningen i Europa er et eksperiment
Barbara Spectre i nyt projekt for skabelsen af en fælles jødisk fremtid


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • The goyim know.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //