Globalisme vs. det frie Norden

IDEOLOGI: Denne artikel præsenterer nogle af fordelene ved et frit og forenet Norden, sammenlignet med det, vi får gennem globalisternes verdensorden.

Denne artikel handler om fordelene ved et frit og forenet Norden, sammenlignet med det vi får gennem globalisternes verdensorden som drives gennem blandt andet EU, EØS og andre folkefjendtlige og globalistiske sammenslutninger.

Et af de første og mest fremhævede argumenter for globalisme og EU, der bliver brugt, er »fri bevægelighed«, som ofte knyttes til frihed og fremstilles som en slags menneskeret. Men har dette virkelig noget med frihed at gøre?

Da frihed kan betyde en række forskellige ting, bliver det næsten nemmere at se på begrebets antonymer, hvis man skal forsøge at definere frihed. Det er ord som undertrykkelse og slaveri. Globalismens mål og EU’s frie bevægelighed betyder, at vort folk med tiden går til grunde – biologisk og kulturelt. Er folkemord ikke den værste form for undertrykkelse? Ydermere kan det ses som både undertrykkelse og slaveri, når der er trusler om strenge internationale sanktioner, såsom skyhøje bøder, blokader og militære interventioner – hvis man ikke følger deres agenda.

Globalisme, EU og EØS fører til undertrykkelse og slaveri – frihedens modpoler. At man som borger gennem »fri bevægelighed« i Europa kan vælge, hvor man vil blive undertrykt og slavebundet, er ikke det samme som frihed. Tværtimod fremgår det klart og tydeligt, at modstand mod globalisme, EU og EØS er den ultimative definition af frihedskamp.

Den Nordiske Modstandsbevægelses frihedskamp handler om at skabe et frit og forenet Norden. Et selvstændigt, selvforsynende og suverænt Norden. En nordisk region med egen produktion, landbrug, stærkt militært forsvar og ikke mindst en centralbank løsrevet fra globalister som Federal Reserve Bank og Den Europæiske Centralbank.

Det ene udelukker naturligvis ikke det andet. Vi kan selvfølgelig samarbejde med andre folkeslag og nationer, men aldrig på bekostning af vores egen frihed, uafhængighed og suverænitet. Intet vil foregå på bekostning af vort eget folk.

I politiske sammenhænge vil nogle måske sige, at frihed handler om stemmeret og ytringsfrihed. I Europa i dag er ytringsfriheden dog meget begrænset og stemmeretten næsten ubetydelig. I vort frie Norden vil ytringsfriheden derimod være omfattende, sammenlignet med i dag. Derudover vil vi indføre direktedemokrati med folkeafstemning, for spørgsmål der berører folk konkret i hverdagen.

Vi vil skabe et frit Norden, hvor ikke kun det nordiske folks overlevelse er sikret, men hvor vi også kan nå vores fulde potentiale – og det har vi brug for din hjælp til at realisere.

Ansøg om medlemskab i dag! 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //