Gør din pligt! – Bedriv aktivisme som skribent

NORDFRONT: Den Nordiske Modstandsbevægelse åbner op for medlemskab til nye skribenter for Nordfront.

For kampen for folket og vore hvide levevis, ubesudlet, intakt og uden nedtoning og skam, kræves aktivistiske frontkæmpere af alle slags. Ikke alle kan afse tiden som kræves, for at være fysiske aktivister i Den nordiske Modstandsbevægelse og andre har ikke alderen eller fysikken til at være aktive som gadeaktivister. Men det betyder ikke, at en stærk vilje og solide åndelige evner ikke kan bruges til kamp i regi af Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Har du som læser af Nordfront ofte tænkt, at du står bag vores perspektiv, politiske vision og gerne vil byde ind med netop din vilje i kampen, men at du mangler de unge år eller den stærke fysik, så kan du nu melde dig klar til kamp.

Modstandsbevægelsen og Nordfront åbner op for medlemskab til personer, som brænder for kampen, som besidder færdigheder inden for tekstbehandling og/eller sprog og kan mestre det skrevne ord. Teknisk oplæring finder sted.

Vi sigter fra Nordfronts side efter, at kunne bringe endnu flere sandhedssøgende og løgneeksponerende nyheder til folket, end vi har gjort hidtil og det kræver flere aktivister bag skærmen. Din plads i denne skæbnekamp er måske at finde der?

Helt nøjagtigt søger vi 3-4 nye skribenter på Nordfront, som ved deres arbejde for Nordfront opnår fuldt medlemskab af Den Nordiske Modstandsbevægelse og overfor sig selv og kommende generationer trygt kan sige, »jeg kæmpede!«.

Besidder du de efterspurgte kvalifikationer, så søg stillingen og søg æren og hæderen og bliv en del af et stærkt kammeratskab og kampen for folkets fremtid og eksistens ved at skrive en mail til Nordfront.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //