Gør din pligt! – Bedriv aktivisme som skribent

NORDFRONT: Den Nordiske Modstandsbevægelse åbner op for medlemskab til nye skribenter for Nordfront.

For kampen for folket og vore hvide levevis, ubesudlet, intakt og uden nedtoning og skam, kræves aktivistiske frontkæmpere af alle slags. Ikke alle kan afse tiden som kræves, for at være fysiske aktivister i Den Nordiske Modstandsbevægelse og andre har ikke alderen eller fysikken til at være aktive som gadeaktivister. Men det betyder ikke, at en stærk vilje og solide åndelige evner ikke kan bruges til kamp i regi af Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Har du som læser af Nordfront ofte tænkt, at du står bag vores perspektiv, politiske vision og gerne vil byde ind med netop din vilje i kampen, men at du mangler de unge år eller den stærke fysik, så kan du nu melde dig klar til kamp.

Modstandsbevægelsen og Nordfront åbner op for medlemskab til personer som brænder for kampen.

Vi sigter fra Nordfronts side efter at kunne bringe endnu flere sandhedssøgende og løgneeksponerende nyheder til folket, end vi har gjort hidtil og det kræver flere aktivister bag skærmen. Din plads i denne skæbnekamp er måske at finde der?

Helt nøjagtigt søger vi 3-4 nye skribenter på Nordfront, som ved deres arbejde for Nordfront opnår fuldt medlemskab af Den Nordiske Modstandsbevægelse og overfor sig selv og kommende generationer trygt kan sige, »jeg kæmpede!«.

Primært søger vi folk, der er villige til at bruge en aften om ugen på at skrive en masse nyheder. Men enhver hjælp er bedre end ingen hjælp, og det er også fint bare at skrive en enkelt nyhed om ugen. Det er ikke et krav at være politisk aktiv for at skrive nyheder til Nordfront, men det er en fordel, hvis du kan stille betroede personer til rådighed som referencer, der kan attestere, at du deler Nordfronts grundlæggende politiske værdier.

Nye skribenter vil modtage klare instruktioner og en kort træning i, hvordan man skriver nyheder. Alle nyheder der bliver skrevet bliver også korrekturlæst og du får feedback på dine artikler. Der kræves derfor ingen tidligere erfaring med at skrive og i princippet kan alle normalbegavede danskere blive helt fine journalister, selvom mange ikke umiddelbart tror det.

Er du interesseret i at prøve at skrive nyheder til Nordfront? Så søg stillingen ved at skrive en mail til Nordfront på [email protected]


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //