Hackergruppe lækker israelske forsvarshemmeligheder

CYBERANGREB: Hackergruppen »Moses Staff« har fået adgang til hemmelige billeder fra det israelske forsvar. Nu truer de med at lække flere dokumenter.

Lækkede billeder fra Israels militær. Foto: »Moses Staff«.

En gruppe hackere, der kalder sig »Moses Staff«, har offentliggjort et væld af billeder og personlige oplysninger, der tilhører det israelske militær. Oplysningerne er ikke gjort tilgængelige for offentligheden, hvorfor der er mistanke om et cyberangreb.

De billeder, der er blevet offentliggjort, er forholdsvis harmløse og består for eksempel af private billeder af forsvarsminister Benny Gantz og andre gruppebilleder af soldater.

Ifølge hackergruppen var dette første læk dog blot en advarsel. De hævder endvidere, at de har fået adgang til fortrolige oplysninger om landets forsvar og forsvarsminister.

 

»Vil slå til, når du mindst venter det«

»Vi har holdt øje med jer i mange år, ved enhver lejlighed og hvert skridt i har taget. Alle jeres beslutninger og udtalelser er blevet overvåget. Snart vil vi angribe jer, når i mindst venter det«, advarer hackergrupper på deres hjemmeside. De lover at »informere verden om de israelske myndigheders forbrydelser«.

Det israelske forsvarsministerium har ikke bekræftet, at et angreb har fundet sted, men landets cybermyndighed opfordrer alle embedsmænd til at opdatere deres Windows-computere.

 

Iran anklages for indblanding

Hackergruppens hjemmeside hævder også, at de har adgang til oplysninger om flere israelske myndigheder og store virksomheder, såsom landets postvæsen.

De skriver, at de har hacket 165 servere, 254 hjemmesider og indsamlet over 11 terabyte data. Hackerne har også formået at skjule deres spor, da ingen har kunnet pege på gruppens oprindelse. De israelske medier anklager dog åbent Iran for at være skyldig.

Gruppens Twitter-konto blev oprettet for blot et par uger siden, og som deres »lokation« har de skrevet »Jerusalem« på hebraisk.

Kilder:
RT
Moses Staff


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • ⚡️Vacciner Jøderne⚡️ says:

    Nogle siger, at hvis man bevæger sig ned mod grænsen, kan man stadigvæk høre ekkoer i distancen ”…OY… VEY…” og rygter om chokeret blege jøder.

    Den store satan kan besejres.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //