Over en halv million racefremmede er kommet til Europa det sidste år

FREMMEDEINVASION: Nye flygtningebølger forventes at ramme Europa på grund af uroligheder mellem tyrkere og kurdere, mens antallet af «flygtninge» allere steget med ti procent – og det er bare de officielle tal.

Jødiske centrale velfærdsstyrelse (CWBOJ) i Tyskland under ledelse af Eron Schuster finansierer båden Ocean Viking og dens transport af somaliere til det «indvandringsfjendtlige» Europa. Billedet er fra 19. august. Foto: SOS Mediterranee.

Mens flere og flere politikere og myndigheder mener, at urolighederne  mellem tyrkerne og kurderne vil forårsage nye migrationsbølger til Europa, er antallet af migranter til den tidligere hvide verden steget dramatisk i løbet af de sidste tolv måneder.

Ifølge en analyse foretaget af den tyske nyhedsportal Die Welt er antallet af ikke-europæiske indvandrere til EU, Schweiz og Norge steget med ti procent til 487.000.

Dette tal inkluderer dog kun personer, der åbent søger asyl, men ikke andre indvandrere. Derfor er antallet af indvandrere sandsynligvis over en halv million, skriver ungarske 888.hu.

De fleste racefremmede er kommet fra Syrien, Afghanistan, Venezuela, Irak, Pakistan, Colombia og Tyrkiet. De lande, der modtog flest indvandrere i samme periode, har været Tyskland, Frankrig og Spanien.

Grækenland er indgangsporten for mange af disse «flygtninge». Antallet af registrerede asylansøgere er steget med næsten en fjerdedel til 46.000. Ifølge 888.hu udgør Balkan en af ​​de vigtigste ruter for illegal indvandring.

Den anden vigtige vej, Middelhavet, anslås at have været brugt af ca. 80.000 migranter. Den største ændring på denne front er forårsaget af regeringsskiftet i Italien. Under vicepremierminister Matteo Salvinis politik faldt antallet af bådflygtninge til omkring en fjerdedel. Siden Salvini blev udmanøvreret, har den sidste regering i Italien tilladt antallet af indvandrere at stige igen.

KILDER:
888.HU
DIE WELT
ZMAN


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Target rich environment.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //