Hammerskins forbudt i Tyskland

REPRESSION: Den internationale organisation Hammerskins blev forbudt i Tyskland tirsdag. Som følge heraf gennemførte det føderale politi aktioner mod medlemmer af organisationen over hele landet.

Hammerskins symbol og Tysklands indenrigsminister Nancy Faeser.

Hammerskins er en organisation, der blev grundlagt i USA i 1980’erne, men som findes i store dele af verden, herunder Sverige. Nu er organisationen imidlertid blevet forbudt i Tyskland, som AP News rapporterer.

Tysklands indenrigsminister Nancy Faeser er tilfreds med beslutningen, der førte til aktioner mod omkring tyve af organisationens anslåede 130 medlemmer i landet.

– Med dette forbud sætter vi en stopper for de umenneskelige aktiviteter i en internationalt aktiv nynazistisk organisation i Tyskland. Dette sender et klart signal mod racisme og antisemitisme, siger Faeser i en kommentar.

Det fremgår dog ikke, hvad der skulle være “umenneskeligt” ved Hammerskins’ aktiviteter. Ifølge AP er Hammerskins den 20. såkaldte højreekstreme organisation, der er blevet forbudt af det tyske indenrigsministerium.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Noel khamo says:

    Det er Nancy Fraser der skal forbydes


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //