Harvard: «Man behøver ikke være kvinde for at føde børn»

KULTURMARXISME: Harvard University er længe blevet regnet som et af verdens mest højagtede universiteter. Nu hævder deres medicinske afdeling, at man ikke behøver være kvinde for at kunne føde børn.

Ikke et Harvard til at genkende. Her er personerne som mener, at man ikke behøver være kvinde for at kunne føde børn.

I november annoncerede en afdeling ved «Harvard Medical School» på Twitter, at man ikke behøver at være kvinde for at kunne føde børn, men først nu i den sidste uge har det vækket opmærksomhed.

I tweeten, der har fået folk til at reagere, skriver brugeren «Harvard Med Postgraduate and Continuing Education», at et særligt panel har besluttet at bruge udtrykket «fødende mennesker». Dette skal omfatte «dem, der identificerer sig som ikke-binære eller transseksuelle». Panelet kalder sig «Moderlig retfærdighed».

På Twitter hagler det nu ned med fordømmelse og harme over disse uvidenskabelige påstande. Mange undrer sig over, hvad der er sket med det prestigefyldte universitet, der ofte beskrives som et af de bedste i verden. «Hvor meget koster en Harvard-uddannelse?» undrer en person sig over i kommentarfeltet.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //