Historien omskrives af forskere med en politisk agenda: «Kvindelig vikingekriger var transperson»

KULTURMARXISME: Venstreorienterede forskere har påtaget sig opgaven at revidere opfattelsen af vikingerne. I 2017 blev løgnen om, at vikingerne dyrkere Allah spredt udover verden, og i nyudgivet bog påstår arkæologiprofessor Neil Price, at en kvindelig vikingekriger var en såkaldt  «transperson».

Skjoldmøen i hendes grav i Birka. Skærmdump: YouTube.

En kvinde ligger begravet i en overdådig krigergrav i vikingesamfundet Birka. I lang tid troede man, at det var en mand, men en DNA-undersøgelser bekræftede, at personen, der blev begravet med heste, våben og skjold, var en kvinde.

Da det blev tydeligt, at krigeren var en kvinde, opstod en gunstig situation for venstreorienterede forskere, som nu kunne bruge skjoldmøen til at argumentere for et moderne venstreliberalt verdenssyn på de nordiske beboeres ikoniske forfædre, vikingerne, skriver RT.

«Skjoldmøen var transmand, alternativt ikke-binær»

Ifølge en politisk farvet arkæologiprofessor med en tydelig agenda, Niel Price, på institutionen for arkæologi og antik historie ved Uppsala Universitet i Sverige, kan den kvindelige kriger have været en såkaldt «transmand».

Den politisk korrekte forsker Niel Price mener, at det er fuldt ud muligt, at den kvindelige vikingekriger var en «transmand». Skærmdump: YouTube.

I en nyudgivet bog «The Children of Ash & Elm: A History of the Vikings» tilføjer han, at kvinden «kan have været, set med vores øjne, en transmand, der levede som en mand» og gør det klart, at hun kan «have været en transperson … eller ikke-binær eller have haft en flydende kønsidentitet».

Også andre politisk korrekte forskere hævder, at vikingerne var «trans og queer»

Price’s kønsfantasier om en kvindelig kriger, som levede for tusind år siden, er blevet omfavnet af løgnemedier over hele verden. Selvom Price tog det for givet, at «den mest sandsynlige forklaring er, at dette var en kvindelig kriger», var Price’ fantasier om alternative kønsforklaringer tilstrækkelige til at skabe politisk korrekte overskrifter.

En selvhadende Amy Jefford Franks (til højre på billedet) hævder, at Odin var «queer». Her med sin partner. Skærmdump: Twitter.

En anden forsker med en politisk agenda, Amy Jefford Franks, som driver podcastet «Vikings are Gay!» og som skriver en «videnskabelig» artikel, hvor hun argumenterer for, at krigerkvinden fra Birka var en transmand, fortalte til Times, at «der var trans-vikinger og der fandtes queer-vikinger». Hun hævder endda, at Odin var en »queer guddom».

På mode at hævde, at kendte personer har været homoseksuelle eller transpersoner

Det er blevet en politisk korrekt mode blandt LGBTIP-certificerede forskere at hævde, at kendte personer i den vestlige historie skulle have været homoseksuelle eller transpersoner, herunder USAs præsident Abraham Lincoln og romerske kejser Julius Caesar.

Lærebøger i nogle amerikanske skoler udpeger historiske figurer som LHBTIP-personer, selvom de i deres levetid aldrig har været set som andet end heteroseksuelle.

Systemet raserer kulturminder og lyver om, at vikingerne dyrkere Allah

Det rådende system i Sverige har tidligere sørget for, at værdifulde kulturminder fra vikingetiden er blevet sendt til metalgenbrug, hvor de smeltes om. De har også ladet Uppsala Universitet sprede løgnen om, at vikingerne «tilbad Allah».

«Det, der tidligere er blevet betragtet som et typisk vikingetidsmønster i sølv på vævede bånd i vikingegravene, har vist sig at være geometriske Kufi-tegn. I båndets mønster er både Allah og Ali påkaldt», var en pressemeddelelse fra Uppsala Universitet i 2017. Påstanden spredte sig hurtigt over hele verden.

Forskeren flyttede rundt på mønsterdelene, indtil det blev «rigtigt» – «for at vække forundring og nyt perspektiv»

Bag den absurde løgn om, at vikingerne tilbad Allah, stod sandsynligvis en politisk farvet forsker. Hendes navn er Annika Larsson, forsker i tekstilarkæologi ved institutionen for arkæologi og antikhistorie ved Uppsala Universitet. Ved at flytte rundt, vende og vride mønsterstykkerne i stofbåndet, som et puslespil – og endelig også ved at spejlvende det – «opdagede» hun, at der stod Allah og Ali med Kufi-tegn på båndet.

Hun mente selv, at hun «genskabte» mønsteret med «andre forskningsmetoder end hidtil teoretiske», og at hun med denne «forskning» ville vække forundring, der kunne føre til ny viden og et nyt perspektiv.

Stephennie Mulder, professor i middelalderlig islamisk kunst og arkitektur ved Texas Universitet, var imidlertid i stand til at afsløre, at stilen med det specifikke mønster, som Larsson «genskabte» faktisk hører til en periode 500 år senere.

Et folk uden historie er let at kontrollere

Det er et faktum, at et folk, der ikke kender deres rødder og historie, er meget let at kontrollere. Det er derfor i globalisternes interesse, at folket skal glemme deres egen kulturarv og identitet. At gøre det vanskeligt at skrive om et folks historie er en måde at adskille dem fra deres fortid.

At de stolte vikinger teoretisk skulle kunne inspirere nutidens ligeglade nordboere – som lakonisk ser på, mens deres eneste land bliver taget fra dem – til at rejse sig fra tv-stolen og gribe sværdet, er ikke noget, som vores nuværende system bryder sig om. I stedet spredes et løgnagtigt billede af vikingerne som multikulturelle LGBTIP-personer, som kan lide at tilbede Allah og overvejede queer-teorier.

Er det måske tilfældet, at de ved at smelte om og omforme vores historie, prøver at få vort folk til at tro, at de nordiske lande altid har været venstreliberale, og at for eksempel kønsdysfori altid har været helt normalt – de prøver at skabe en følelse af, at det er totalt meningsløs at kæmpe imod noget, der «altid har været sådan».

LÆS OGSÅ:
FILM: Løgnen om de «muslimske vikinger»

KILDER:
Wikipedia
Wikipedia
Russia Today
Twitter
Frihetskamp
Allmogens


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Folk er forhåbentligt ikke så dumme at de ikke kan gennemskue den kultur marxistiske agenda når når historien bliver fortolket af politiske korrekte forskere/specialister

  • Hader transkønnede, hvorfor blev de fjernet fra listen over psykisk syge?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //