HMF-medalje belønner tankekriminelle i demokraturet Sverige

YTRINGSFRIHED: Det nye initiativ HMF-medaljen har udsendt et brev med medalje til svenskere som er blevet tiltalt for tankekriminalitet i henhold til gummiparagraffen «hets mot folkegruppe».

Jeff Hede, aktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelse, glad modtager af HMF-medaljen. Foto: /PrivatNordfront.

Torsdag i sidste uge modtog flere personer, som har været tiltalt eller dømt for tankekriminalitet i henhold til gummiparagraffen «hets mot folkegruppe» (pendant til den danske racismeparagraf. red), et brev med en medalje, den såkaldte HMF-medalje, samt klistermærker med HMF-medaljetema og det latinske citat «dixi et salvavi animam meam» («jeg har talt og reddet min sjæl»). Den anonyme afsender forklarer i det personlig adresserede brev hensigten med medaljen:

Hensigten med projektet HMF-medaljen er at gøre oprør mod det statslige anarkotyranni ved at give personer, som har været tiltalt for forbrydelsen hets mot folkegruppe støtte, fællesskab og rank ryg og samtidig knække brodden af det misbrugte retssystems mest effektive og skammelige våben til at afskrække folk fra at vove at kritisere det statslige værdigrundlag og magtordningen eller reagere på dets konsekvenser.

I brevet står der endvidere:

Medaljens ejere skal kunne føle sig hædret, stolte og udmærket ved at bære den. De skal føle, at deres dom/tiltale er en fjer i hatten, et krigermærke som de bærer med sig resten af livet, og medaljen er en fysisk anerkendelse og manifestation af dette faktum.

I forsendelsen som et stort antal tankekriminalitetsdømte eller -tiltalte svenskere fik i torsdags var der foruden en medalje også klistermærker og et personlig adresseret brev. Foto: Nordfront.

Jeff Hede i Luleå, aktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelse, var først til at tippe Nordfront om medaljerne som var blevet udsendt.

– Det var faktisk hylende morsomt, men jeg blev lidt overrasket. Da jeg så pakken tænkte jeg først, at «jeg har ikke bestilt noget». Da jeg derefter så, at der stod «HMF-medaljen» troede jeg, at det var en forsinket spøg fra nogle kammerater eller kollegaer fra min sidste HMF-dom i fjor.

Hvor mange gange er du blevet dømt for HMF?

– To gange tror jeg, måske en gang mere. Sidste gang var i maj i fjor, da jeg blev dømt for, at nogen som kaldte sig Jeff Hede havde langt politiske ukorrekte billeder på VK.

Hvad synes du om initiativet med  HMF-medaljen?

– Jeg synes det er rigtig godt. Det er bare synd, at det ikke var os [Den Nordiske Modstandsbevægelse, red] som kom på det. Virkelig morsomt! Nu blev jeg motiveret til at komme i gang med HMF’et igen.

Efter interviewet sender Hede også et billede som viser hvordan han stolt har klistret et HMF-medaljeklistermærke på sin entredør.

HMF-medaljeklistermærke på Jeff Hedes entredør. Foto: Privat/Nordfront.

Jeff er imidlertid ikke den eneste som fik medaljen i torsdags. I løbet af dagen strømmede der tip ind til Nordfront fra glade og stolte tankekriminelle, som har modtaget udmærkelsen. En af disse er Jan Hjelm, som blev tiltalt og dømt for hets mot folkegruppe i oktober 2019 efter at have sat et Nordfront-klistermærke på sin rullestol.

– Det er et hæderstegn og ikke noget at skamme sig over. Jeg har fæstnet min medalje på min jakke. Stolt er bare fornavnet, siger Jan til Nordfront.

Læs mere om HMF-medaljen på hmfmedaljen.se.

Via:
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //