Hollandske banker lukker bankkonti for vaccinekritiske organisationer

COVID-19: Banker i Holland er begyndt at nægte kunderne bankkonti, hvis de spreder »misinformation« vedrørende Covid-19-vacciner.

Betalingskort fra banken ING. Foto: 24oranges.nl, (CC BY-SA 2.0).

I Holland er banker og betalingsvirksomheder nu begyndt at blokere konti for organisationer, som de mener spreder »misinformation« om covid-vaccinen. Alt sammen for at modarbejde »ekstremisme« og »konspirationsteorier«. I de seneste måneder har mindst otte onlinevirksomheder midlertidigt haft deres konti deaktiveret eller lukket permanent.

De finansielle tjenesteudbydere, der nægter kontotjenester til organisationer med en vaccinekritisk agenda, omfatter ING, Triodos Bank, Rabobank og betalingsplatformen Mollie.

Rabobank, som er den mest ivrige aktør, har sin egen afdeling for finansiering af anti-terror tiltag, og de anser klart vaccinemodstandere for at tilhøre denne gruppe. En pressetalsmand for banken bekræftede overfor avisen NRC, at den ikke længere accepterer kunder, som spreder »konspirationsteorier og anden bevidst misinformation«, da banken anser sådanne handlinger for »skadelige«.

Vaccinemodstander og evangelist Jaan Dielman, der når ud til millioner af husstande, havde sin konto i betalingsselskabet Mollie lukket allerede i februar.

Triodos Bank nægtede anti-vaccinegruppen »Viruswaarheid« (virusgalskab) som kunde, da gruppen efter bankens opfattelse »søgte konfrontationer, der er imod vores værdier«.

Willem Engel, der startede Viruswaarheid i maj 2020, da han måtte lukke sit firma på grund af coronarestriktionerne, har også fået lukket sine konti af ING. Engel gik for retten, og han fik medhold. Der var ingen kriminel aktivitet eller hvidvaskning af penge, og kontoen blev genåbnet. Men kun i fire måneder. Engel mener, at dem, der er døde af covid-19, ikke er flere end ved en normal influenzasæson, og at det hele handler om korruption.

Forlaget De Blauwe Tijger blev også lukket af ING for »fjendtlighed over for staten, falske nyheder og konspirationsteorier«. Forlaget oversatte »De helliges lejr«, en dystopisk novelle om masseindvandring af Jean Raspail i 2016.

Rabobank er derimod den, der har lukket flest konti. De har oplyst følgende:

Nogle af de mindre ekstremistiske grupper kan allerede blive retsforfulgt, de små grupper, som detonerer brandbomber og lignende. Men bagved findes større grupper, der spreder radikale ideer. Radobank vil ikke fremme konspirationsteorier og misinformation.

Uden bankkontoen kan forfatteren ikke længere holde platformene oppe. Dette har længe været noget, som banker og betalingsplatforme har gjort, men især mod pro-nationale grupper. Den Nordiske Modstandsbevægelse har fået lukket sine kontoer for længe siden, men andre pro-nationale har nu også oplevet det samme. Og nu går man videre til vaccinationskritikere. Hvad bliver de næste grupper?

Kilde:
Free West Media


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Ifølge SSIs vaccinetal, så har,- per 28. August 21,- intet mindre end 85% (!) af danskerne over 12 år fået første stik, og 80% er “fuldt” vaccineret. Med en eksperimentel mrna injektion som INGEN kender langtidseffekterne af. (Eller med placebo, for nogle – det er ikke til at vide.)

  I øvrigt, mon ikke størstedelen af de 80+% er godtroende og/eller samarbejdsvillige etniske danskere?
  (Der er nok stadig en del anden etniske, som IKKE har taget stikket, jvf. deres religion eller generel påpasselighed med at acceptere hvad som helst fra systemet.)

  Tragedie. En hel befolkning som ganske frivilligt eller med “frivillig tvang” (i håb om at kunne rejse igen, eller spise en burger på en restaurant, eller ikke skille sig negativt ud på arbejdspladsen) har lagt sig ned og accepteret disse fremmede indsprøjtninger fra de jødiske medicinkarteller/virksomheder.

  Danmark behøver ikke australske politistats-tilstande, fordi befolkningen HAR allerede overgivet sig og er gjort klar til elitens fremtidige ‘agenda 21 samfund’.
  HAVDE vi ikke spillet frivilligt med, ville eliten ganske sikkert have haft en “plan b”, så vi VILLE rette ind.

  Det er et mesterværk af målrettet propaganda som er skyld i denne legende lette medicinering af en hel befolkning. Heunicke kan næsten ikke styre sig selv, når han nærmest kommer i bukserne over tanken af, at komme op på 90% af indsprøjtninger. 85% er ikke nok.

  Årtiers forarbejde i form af pro-vaccine propaganda og dyrkelse af et såkaldt tillidsfuldt “velfærds”samfund er nu skyld i, at størstedelen af danskerne accepterer eksperimentelle sprøjter, på baggrund af mænd i jakkesæt der står og vrider sig hænderne på TV og siger “det gi’r go’ mening” og danskernes fredelige hverdag som bliver belastet af masker og konstante pinde i halsen.
  Ingen belastning af sygehus-/sundhedsvæsnet. Ingen folk der falder om på gaden og dør.
  Men en lovning om en tilbagevenden til “hverdagen” (en hverdag som de selvsamme stemmer har stjålet, og som de nu kun vil levere tilbage på BETINGELSE af, at man får skudt fremmede medikamenter ind i kroppen…)

  Jeg har forsøgt at tale imod, til mine umiddelbare medmennesker igennem et helt år, men det har været som at tale til en dør. TV’et, aftenshowet, nyhederne, facebook reklamer og kommentar-agenter, mænd i hvide kitler eller jakkesæt, YouTube videoer og google søgninger er danskernes religion. Og den er overbevisende. Familien og ens menneskelige relationer kommer i anden række.

  Det er sgu vildt.

  Ps. De eneste booster shots I overhovedet skal tage, er dem i baren.
  Der findes masser af tilskud man kan tage for at holde en sund krop, der kan holde sygdom væk.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //