Holocaust fra morgen til aften

LÆSERINDLÆG: ‘Ordsmeden’ har indsendt en kommentar til regeringens annoncering af en handlingsplan mod »antisemitisme«, hvor der blandt andet skal sættes hårdt ind med indoktrinering af skoleelever.

Det alvise folketing har besluttet at intensivere undervisningen i holocaust for at bekæmpe »antisemitismen«. Jeg skulle nok mene, at intet emne er så fortærsket i forvejen som netop det, men det ville naturligvis være en god ide, hvis man måske samtidig ville undervise i de virkelige og reelle årsager til, at jøderne siden tidernes begyndelse er vandret fra holocaust til holocaust, en vandring, der vil fortsætte, så længe årsagerne stadig eksisterer. Bekæmp de virkelige årsager til antisemitismen, og problemet vil forsvinde som dug for solen. Hertil kommer det pinlige ved, at man undlader at nævne, at størstedelen af al antisemitisme i Danmark kommer fra de selvsamme muslimer, hvis velbefindende ligger netop jøderne så meget på sinde.

Men det kan unægtelig undre, at jødernes holocaust skal have så meget plads i undervisningen. Hvad med armeniernes holocaust, ukrainernes holocaust, ja, indianernes holocaust – for slet ikke at tale om den hvide mands forestående holocaust. Ja, det fri fosterdrab har allerede kostet så mange liv, at det med rette kan betegnes som et virkeligt holocaust, der på afgørende vis har nedsat europæernes folketal med mere end 6 mio. Det opfylder sådan set definitionen af et folkedrab. Det skulle vel aldrig være, fordi formålet med skolernes holocaustundervisning i virkeligheden er politisk. Man ønsker at bruge jødernes holocaust som baggrund for at hetze imod nationale kræfter, der bekæmper indvandringen og dem, der fremmer indvandringen og nedbryder det danske folks modstandskraft – og her indtager prominente jøder jo desværre en fremtrædende plads, selv om det unægtelig er vanskeligt at se, hvordan jøder skulle få bedre vilkår i en muslimsk verden, end de har i Europa i dag. Et aktivt samarbejde om at styrke Europa ville i den grad være til gavn for herboende jøder – og det ville gøre mere for at udrydde antisemitismen end noget andet.

Med følelsespornografien omkring holocaust vil man imidlertid give jøderne totalt fripas, så de aldrig kommer til at stå til ansvar for noget. Se blot Dansk Folkepartis patetiske dans om omskæringsspørgsmålet. Omskæring er mishandling af små børn – uanset om det nu er jøder eller muslimer, der begår denne ugerning. Men se, man finder en formel, der tillader jøderne at fortsætte, mens muslimerne skal forhindres i det. Det er sgu da sølle – i et land, hvor man ikke må give sine poder en endefuld, hvis de fortjener det. Og så er der jo naturligvis også palæstinensernes holocaust – ikke at forglemme. Folkedrab er ikke kun et fysisk drab. Der er også, når man frarøver et folk dets habitat og dets frie udfoldelsesmuligheder. Det skal man heller ikke tænke på. Og så hersker der jo ydermere den misopfattelse, at det blot er muslimer, så skidt med det. Over 30 % af Palæstinas befolkning var faktisk kristne.

Jo, der er nok at bruge undervisningstiden på, men helt ærligt: Hvad med at bruge den til at lære ungerne noget virkeligt, noget, de har brug for. Dansk for eksempel – og andre aspekter af historien, som kunne give dem en fornemmelse samhørigheden med tidligere generationer og en forståelse af samfundet og dets udvikling. Ja, en ordentlig undervisning ville også grave vandet væk under klimatosserne og klimahysteriet, der udelukkende bunder i dyb uvidenhed. Det er også galt med undervisningen i alle andre fag. Matematikundervisningen er så ringe, at den efterlader eleverne totalt talblinde. I det hele taget skal vi flere århundreder tilbage for at finde en generation, der er så uvidende og udygtig som de unge i dag. Men tilbedelsen af jøderne er naturligvis vigtigere end faktiske kundskaber. Det er en af »de danske værdier«…..

 

Også publiceret på Danmarks Frihedsraad

Læs også:
Regeringen klar med handlingsplan mod antisemitisme
Jødisk magt – The Lobby
Holocaust er fup!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //