Jødisk magt kontrollerer den angelsaksiske verden – Se Al Jazeeras seneste dokumentar

JØDISK MAGT: Den fremmede jødiske magt forsøger at styre politikken i alle lande. Al Jazeera har nu frigivet all fire afsnit af den tidligere “begravede” serie om jødernes lobbyvirksomhed i USA. 

Den Al Jazeera-producerede dokumentarserie The Lobby, om den jødiske magtlobby i Storbritanniens politiske top, afslørede hvordan jøderne udøver uberettiget indflydelse på britisk politik.

Nu er den tidligere “begravede”  opfølgende serie The Lobby – USA, blevet offentliggjort.

Afsnit 1: Den skjulte krig – hvordan lobbyen spionerer på amerikanske borgere.

Afsnit 2: At håndtere eliten – hvordan AIPAC har sikret fuldt politisk støtte i kongressen.

Afsnit 3: Heksejagten på ikke-jøder i USA som er modstandere af Israels politik.

Afsnit 4: Markedsføring af Israel – hvordan Israel forsøger at påvirke verdens udenrigspolitik, selv i forhold til det besatte Palæstina.

Dokumentarserien viser på en sjælden nærgående måde hvordan jødisk magt opererer i Vesten.

Der findes stadig ingen nordiske oversætninger af serien, som er på engelsk, men de som kan forstå arabisk, kan hente arabisk-tekstede YouTube-versioner af serien via den libanesiske side الخبر.

The Lobby – U.K.

Den første serie The Lobby (U.K.) er også tilgængelig på YouTube, på Al Jazeeras egen kanal. Serien er resultatet af en 6 måneder lang undercover reportage, som viser hvordan Israel trænger ind i det, som skulle have været britisk demokrati.

I første afsnit vises hvordan pro-semitiske grupper forsøger at påvirke britiske unge.

I andet afsnit deltager undercover-reporteren i en delegation fra Israels ambassade ved det britiske Labour-partis partikongres i 2017.

Afsnit tre viser hvordan hadske diskussioner mellem oppositionsaktivister opstår. Der stilles også spørgsmålstegn ved, hvorvidt anklager for antisemitisme udnyttes til at kvæle politisk debat.

I sidste afsnit diskuterer den højeste embedsmand på Israels ambassade i London muligheden for, gennem konspirationer, at “sænke” britiske politikere – inklusiv en minister.

Kilder:
The Lobby – USA
The Lobby


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //