“Holocaust”-fupnummeret må knuses

“HOLOCAUST”: Det er på tide at knuse det evige fupnummer som jøder og kulturmarxister længe har brugt som et ideologisk våben mod os. En af Modstandsbevægelsens aktivister skriver her om det groteske fupnummer.

Mange bygger deres verdensbillede på Hollywoodfilm.

“Jeg synes vi skylder verden at tage imod alle flygtningene, efter hvad hvide europæere gjorde under Anden Verdenskrig, hvor 6.000.000 jøder blev udryddet”.

”Hvordan kan I benægte Holocaust? Alle som har set Schindlers Liste ved da at…”.

”Jeg har selv besøgt Auschwitz og set gaskamrene med mine egne øjne.”

 

Et skræmmende eksempel

Argumenter som Modstandsbevægelsens medlemmer ofte hører, når folket møder os på gaden er; ”hvad med de 6.000.000 jøder?” og ”jeg så selv i Schindlers Liste at…”, når folk vil forklare, hvorfor de måtte have noget imod at standse masseindvandringen og kæmpe for deres eget folk.

For mig er det et skræmmende eksempel på Hollywoods succes med at hjernevaske mennesker, og hvor effektivt ”Holocaust”-fupnummeret kan trække tæppet væk under nordeuropæernes selvbevarelsesdrift.

Der findes åbenbart masser af mennesker, som ukritisk former deres verdensbillede ud fra Hollywoodfilm.

Det vil være interessant at se disse mennesker bruge en formiddag på at sætte sig ind i de revisionistiske argumenter, og måske se deres reaktion, når de læser om at de senere ændrede ”gaskamre” i Auschwitz mangler spor efter den gas, som påståeligt skulle have været anvendt.

Eller se deres ansigtsudtryk når det går op for dem, at nummeret 6.000.000 (døde jøder) udspringer af en religiøs profeti, som fortæller om at jødernes hjemland skal oprettes.

Schindlers Liste baseres desuden, som mange af Nordfronts læsere allerede ved, på en roman i kategorien fiktion.

 

”Holocaust”-fupnummeret knuses — et nyt verdensbillede skabes

At Granskning Sverige (et svensk alternativ medie) for nogle år siden valgte, at referere til den tyske kemiker Germar Rudolfs bog Lectures on the Holocaust, i hvilken forfatteren saver ”Holocaust”-fupnummeret over ved anklerne, er et af mange tegn på, at det går i den rigtige retning, og at de som vågner op og sætter spørgsmålstegn ved masseindvandringen, endda begynder at stille spørgsmålstegn ved andre ”sandheder”.

Når masseindvandringskritikere begynder at omforme deres verdensbillede tror jeg endda, at det for mange føder en skepsis mod, at hvide skal føre endeløse krige mod Israels fjender i Mellemøsten.

Storfinansen, masseindvandringen, ”Holocaust”, krigene i Mellemøsten, hetzen mod Rusland: det hele hænger sammen for de som vil tage sig tiden til at forstå disse emner.

Andre har måske andre indgangsvinkler til det, som leder til den samme opvågning og erkendelse af den kraft, som ligger bag så meget lidelse i Norden, Europa og store dele af verden.

Satire om afsløringen af det groteske ”Holocaust”-fupnummer.

”Holocaust” bliver altid anvendt som et ideologisk våben mod europæerens selvbevarelsesdrift, og for at legitimere terroristbasen Israel. Alle former for hvid selvbevarelsesdrift siges endda, at lede til en ny ”Holocaust”, et typisk kulturmarxistisk argument.

Derfor er det fuldstændig nødvendigt, gang på gang, at angribe og nedbryde dette uforskammede fupnummer, indtil det klinger lige så falsk, som at vand løber op ad bakken. Der er ingen vej uden om dette.

 

En film for troende: ”10 fakta om Holocaust”

Er du fortsat Holocaust-troende? Eller kender du nogen som er det? I så fald kan nedenstående klip være interessant: Det er en kort introduktion med nogle beviser på, at ”Holocaust” er et grotesk fupnummer. Klippet er kun 6 minutter langt og vil bestemt påvirke det intelligente menneskes verdensbillede af ”Holocaust”.

Her er klippet: “10 Hard Facts About the Holocaust”

Læs også:
Douglas Christie – Advokaten som afslørede «holocaust-eksperterne»
Hvorfor lige 6.000.000 jøder?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hej, jeg står indenfor det som i skriver, gad godt donere til jeres fond men har desværre ikke nogle penge.

  • Ronaldo better


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //