Hvad er homolobbyen og hvorfor skal den bekæmpes?

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Nordfront bringer her en redegørelse for organisationens syn på og kamp mod homolobbyen.

Findes der en homolobby, og hvorfor nægter løgnemedierne, at den eksisterer?

At de løgnagtige medier benægter, at der findes en homolobby, handler udelukkende om propaganda og taktik. De forsøger at fremstille dens kritikere som forskruede og paranoide konspirationsteoretikere uden jordforbindelse. Homolobbyen bruger selv ord som «homobevægelsen», når de taler om sig selv, men indholdet er det samme. «Homomafiaen» ville have været mere passende, især i betragtning af hvordan de behandler deres kritikere.

Samme taktik (personangreb) bruges også blandt andet om kritikere af jødisk magt og zionisme (som kaldes for jødehadere, antisemitter osv.) og om modstandere af masseindvandring (som kaldes fremmedfjendske, racistiske, nazistiske osv.). Et forsøg på politisk og ideologisk afvæbning gennem en diagnosticering – de erklæres altså syge.

Hvem og hvad er homolobbyen?

Kort sagt kan man sige, at homolobbyen, eller homobevægelsen, er et kollektivt udtryk for de personer og organisationer, der (uafhængig af ideologisk eller politisk tilhørsforhold) fremmer dens dagsorden og mål.

Dette kan være alt fra rendyrkede interesseorganisationer for «seksuelle minoriteter» (homoseksuelle, biseksuelle osv.) til populistiske politikere og partier, der «bare» vil høste stemmer. Det kan være løgnemedierne og deres journalister, som aktivt spreder homopropaganda, eller det kan være zionister i magtpositioner, der yder økonomisk støtte til de ovennævnte interesseorganisationer.

Hvad vil homolobbyen?

Der findes selverklærede mål og visioner, og der er indirekte konsekvenser af disse. Ligesom en tilhænger af masseindvandring ikke nødvendigvis støtter øget kriminalitet, kan man stadig nemt konkludere, at dette er en naturlig konsekvens af en åbne-grænser-politik.

På samme måde kan man konkludere, at der er en række konsekvenser af homolobbyens politiske visioner, som ikke nødvendigvis markedsføres af homolobbyen. Der er også en række ikke-erklærede mål, som man aktivt arbejder med bag scenerne. I flere nordiske lande havde f. eks. interesseorganisationer for homoseksuelle deres egne undergrupper for pædofile.

Nedenfor oplistes noget af det, som homobevægelsen arbejder med. Nogle er konkrete mål, mens andre er de naturlige konsekvenser, der følger i kølvandet af homobevægelsens politik.

Homobevægelsen arbejder blandt andet med:
• At ligegyldiggøre og underminere kønsbegrebet og de naturlige og biologiske kønsroller. Påstande om at køn er en «social konstruktion» og noget man selv kan vælge ud fra hvad du «identificerer» dig som.
• Tilskyndelse til hormonbehandling og ikke-reversibel kirurgisk «kønskorrektion» hos forvirrede børn og unge.
• At normalisere og popularisere homoseksualitet og derigennem skabe flere homoseksuelle individer, såvel som at flytte grænserne for, hvad der betragtes som «normalt».
• At normalisere og legalisere pædofili. Den Nordiske homolobbys ophavsmand var selv en dømt pædofil, og hans organisation havde en separat underafdeling for pædofile.
• At øge accepten af seksuelt afvigende adfærd i samfundet. Dette baner vejen for stadig mere pervers og dekadent opførsel.
• At relativisere og undergrave den naturlige familie. Kønsneutrale og andre unormale «familie»-konstellationer forsøges ligestillet med normale.
• At seksualisere og indoktrinere børn og unge. Børn skal introduceres for seksualundervisning i en tidlig alder, og skal gerne indoktrineres med hele homolobbyens idéarsenal.
• At ligestille blandt andet homoseksualitet med heteroseksualitet og derigennem omdefinere menneskelig seksualitet fra at handle om reproduktion til blot at beskæftige sig med «selvfornøjelse».

Homolobbyens oprindelse, bagtanke og formål

Homobevægelsens tankegang stammer fra jødisk kulturmarxisme, som er skabt af zionistiske tænkere, der konkluderede, at den traditionelle marxistiske kamp for verdensrevolutionen og en verdensregering (NWO) ikke kunne lykkes før destabiliseringen og ødelæggelsen af den hvide vestlige kultur og civilisation var gennemført.

Kulturmarxisme, også kaldet «kultur terrorisme», gik direkte til angreb på de samfundsbærende og naturlige fundamenter og strukturer. Race, familie, køn, tro, normer, moral, historie, identitet og seksualorientering er blot nogle af de mål, der konstant og aggressivt bliver angrebet af zionisterne.

Homolobbyen er en del af den zionistiske krigsførelse mod vort folk, og fokuserer først og fremmest på seksualitet, køn, seksualorientering, moral, normer og familier – som af kulturmarxistiske tænkere betragtes som værende vigtige og afgørende i bestræbelserne om at omstyrte Vesten.

Om nutidens homolobbyister er opmærksomme på deres egen oprindelse og formål er meget uklart, men min erfaring er, at de er fuldstændig uvidende og dermed kun fungerer som «nyttige idioter». Homolobbyens bagmænd – magtfulde zionister, finansfolk og bankstyrede aviser – er dog helt klar over dette og handler bevidst og målrettet.

Læs mere om homolobbyen:

Hvad er kulturmarxisme?
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»
Den sidste forpost i kampen mod homolobbyen!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili
Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle

Gør modstand!

Den Nordiske Modstandsbevægelse er så at sige den eneste organisation i Norden, som aktivt bekæmper denne folkefjentlige homolobby, og konsekvent belyser hvilken destruktiv indflydelse den har på det Nordiske folk.

Læser man punkt 7 i vores politiske manifest «Vores Vej – Ny politik for en ny tid» kan man læse følgende om homolobbyen:

Et andet våben i kulturmarxismens folke- og familiefjendtlige arsenal er homolobbyen og dens kamp for, blandt andet, at knuse den såkaldte heteronorm – det vil sige den naturlige struktur i ethvert sundt og rask samfund. I kraft af den efterhånden svært indflydelsesrige homolobby er homoseksualitet efterhånden blevet relativt normaliseret i samfundet, og betragtes i mange tilfælde som noget attraktivt i debatklimaet i både kulturen og medierne. Et eksempel på dette er, at både politikere, såvel som kulturpersonligheder, deltager i offentlige ’pride-festivaller’. Andre eksempler kan ses ved lovændringer, som nu tillader såkaldte ægteskaber for homoseksuelle, eller retten for homoseksuelle til at adoptere børn. Modstandsbevægelsen mener at kun en mand og en kvinde kan indgå ægteskab og stifte familie, og at adoption skal være forbeholdt den naturlige familiekonstellation.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
• Opmuntre og lægge op til at nordiske mænd og kvinder stifter familie og får børn. Dette hjælpes på vej gennem blandt andet økonomiske støtteordninger og skattefradrag for flerbørnsfamilier.
• Fremhæve og ophøje den traditionelle familie (kernefamilien), som det ideelle og naturlige.
• Styrke moderrolles status i samfundet. Rollen som hjemmegående mor skal anses som værende lige så værdifuld som et traditionelt arbejde.
• Tilbyde gratis børnehave ved behov. Børnehaverne skal i langt højere grad end nu fokusere på udendørsaktiviteter.
• Forbyde kvoteringer baseret på køn, etnicitet eller seksuel orientering.
• Forbyde homoseksuelle ægteskaber og adoption for homoseksuelle.
• Kriminalisere homolobbyen og anden folkefjendtlig propaganda som aktivt modarbejder og forsøger at bekæmpe den naturlige orden.
• Forbyde homoseksualitet i det offentlige rum.

Hvis du vil gøre en forskel, kan du ansøge om medlemskab eller give organisationen økonomisk støtte. Hvis du vil bidrage til kampagnen «Knus homolobbyen!» kan du hente propagandamateriale nedenfor.

Propaganda:

Knus homolobbyen-plakat


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • God artikel. Homolobbyen er imod folket

  • Ahhh, homoseksuelle er sgu’ ikke altid glade for transkønnede og kønsneutralitet. Desværre har transkønnede og feminister overtaget LGBT organisationerne.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //