Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle

HOMOLOBBYEN: Otte store undersøgelser af identiske tvillinger i Australien, USA og Skandinavien over flere årtier kommer alle sammen med samme konklusion: homoseksuelle blev ikke født homoseksuelle.

Homofili er ikke naturligt eller medfødt. Foto: Andreea Alexandru/AP/TT.

“I bedste fald er genetik en mindre faktor,” siger Dr. Neil Whitehead, PhD. Whitehead arbejdede for den newzealandske regering som videnskabelig forsker i 24 år, og brugte derefter fire år på at arbejde for De Forenede Nationer og Det Internationale Atomenergiagentur. Senest arbejdede han som konsulent for japanske universiteter om virkningerne af strålingseksponering. Hans ph.d. er i biokemi og statistik.

Identiske tvillinger har de samme gener eller DNA. De er næret i lige prænatale forhold. Hvis homoseksualitet skyldes genetiske eller prænatale forhold, og en tvilling er homoseksuel, bør den anden tvilling også være homoseksuel.

“Fordi de har samme DNA, burde det være 100%,” siger Dr. Whitehead. Men undersøgelserne afslører noget andet. “Hvis en identisk tvilling er tiltrukket til det samme køn, er chancerne for at tvillingen er det kun omkring 11% for mænd og 14% for kvinder.”

Fordi identiske tvillinger altid er genetisk identiske, kan homoseksualitet ikke dikteres genetisk. “Ingen er født homoseksuel,” tilføjer han. “De overvejende faktorer der skaber homoseksualitet i en identisk tvilling, og ikke i den anden, må være faktorer efter fødslen”.

Dr. Whitehead mener, at attraktion af det samme køn er forårsaget af “ikke-delte faktorer”; ting der sker for en tvilling, men ikke den anden, eller en individuel reaktion på en begivenhed ved en af ​​tvillingerne og ikke den anden.

For eksempel kan en tvilling have været udsat for pornografi, seksuel misbrug eller have været udsat for homolobbyens propaganda, men ikke den anden. En tvilling kan tolke og reagere på deres familie, på klasselokalets miljø, homo-paraderne eller andet, anderledes end den anden.

Læs om aktionen mod homolobbyen – Lambda i Odense

Det første meget store, troværdige studie af identiske tvillinger blev udført i Australien i 1991, siden fulgt af en stor amerikansk undersøgelse omkring 1997. Siden gennemførte Australien og USA flere tvillingstudier i 2000, efterfulgt af flere undersøgelser i Skandinavien, ifølge Dr. Whitehead.

“Tvillingeregistre er fundamentet for moderne tvillingstudier. De er nu meget store og findes i mange lande. Et gigantisk europæisk tvillingregister med forventet 600.000 medlemmer er under udarbejdelse, men en af de største i brug er i Australien, med mere end 25.000 tvillinger registreret.”

En signifikant tvillingstudie blandt unge viser en endnu svagere genetisk korrelation. I 2002 studerede Bearman og Brueckner titusinder af unge studerende i USA. Kun i 7,7% af tilfældene for mandlige og 5,3% for kvindelige tvillingepar, var begge enæggede tvillinger tiltrukket af det samme køn – mindre end 11% og 14% i den australske undersøgelse udført i 2000.

I de samme tvillingstudier slår det Dr. Whitehead, hvor flydende og foranderlig seksuel identitet kan være.

“Neutrale akademiske undersøgelser viser, at der er væsentlig ændring. Omkring halvdelen af ​​den homoseksuelle/biseksuelle population (i et ikke-terapeutisk miljø) bevæger sig hen mod heteroseksualitet over et livsforløb. Omkring 3% af den nuværende heteroseksuelle befolkning var engang overbevist om, at de var homoseksuelle eller biseksuelle”.

Endnu mere bemærkelsesværdigt er det, at de fleste ændringer forekommer uden rådgivning eller terapi. “Disse ændringer er ikke terapeutisk induceret, men sker naturligt i livet, nogle meget hurtigt”, siger Dr. Whitehead. “De fleste ændringer i seksuel orientering er i retning af eksklusiv heteroseksualitet.”

Antallet af mennesker, som har ændret sig til eksklusiv heteroseksualitet, er større end det nuværende antal bisexuelle og homoseksuelle mænd. Med andre ord, antallet af ex-homoseksuelle overstiger antallet af de faktiske homoseksuelle.

Kilder:
Identical twin studies prove homosexuality is not genetic

Læs også:
Den sidste forpost i kampen mod homolobbyen!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Nej, de er lige netop ikke født sådan. De påvirkes til en unaturlig seksuel orientering. Mens andre dele af det kaprede system lader horder af racefremmede strømme ind i Norden, folk med skyhøje fødselsrater, påvirkes ellers sunde nordboere til at indgå i bøsseægteskaber uden mulighed for at sætte børn i verden. De bidrager til udslettelsen og udskiftningen af vort folk.

 • Boycot alt!

 • Hvis det at være homo er tilvalgt for at lave propaganda, hvordan forklarer du så homoseksualitet blandt dyr?

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Homofili er ikke tilvalgt for at lave propaganda. Hvor har du det fra? Homolobbyens propaganda normaliserer homofili, så flere vælger den orientering.
   Og ingen her forsøger at forklare homoseksualitet blandt dyr. Ingen burde heller ikke sammenligne mennesker med dyr. Der er dyr der spiser deres egne unger. Og dyr der æder afføring. Blot fordi et dyr gør noget, betyder det ikke det er naturligt for mennesker at gøre det samme.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //