Homolobbyen i oprør efter antipædofilaktion – kræver øget beskyttelse

HOMOLOBBYEN: Efter en aktion hvor en dukke forstillende en pædofil var blevet hængt op i en løkke i den svenske landsby Tranemo, har homolobbyen fået nok. Nu kræves der ekstra beskyttelse fra samfundet for den undergravende forening.

Det var i forbindelse med Tranemo Pride i slutningen af ​​maj, at flere aktioner mod homolobbyens spektakel blev gennemført i området omkring Sjuhäradsbygden i nærheden af ​​Göteborg.

Autonome nationalsocialister havde blandt andet hængt en dukke op i et løkke med teksten «pædofil» med et regnbueflag i hånden med teksten «knus homolobbyen».

Aktionen har nu fået stor opmærksomhed på sociale medier, da homolobbyister har spredt billedet af den hængte pædofildukke og højlydt beklaget sig over aktionens budskab.

For eksempel skriver en homolobbyist, at hun ønsker at «nazister» skal møde hendes datter for dermed at blive mindre kritisk over for homolobbyens virke.

Billedet er også blevet delt af West Pride’s officielle Facebook-konto med opfordringer til politikere om at hjælpe med øget beskyttelse af homolobbyaktiviteter og samtidig intensivere indoktrinering af både børn og voksne i deres seksualliberale dagsorden:

Nu er det op til politikere på alle niveauer i landet, og beslutningstagere på højeste niveau, at tage alvorligt fat på behovet for øget viden i skolen og i samfundet generelt. Politikere i Tranemo, men også i hele Västra Götaland, skal reagere og handle kraftigt mod det åbne had. Det er deres pligt at garantere os alle en hverdag fri for krænkelser, trusler og vold.

Homoavisen QX – kendt for at drive homo-datingsiden Qruiser, hvor voksne mænd åbent søger små drenge – har også bemærket aktionen. De beskriver anti-pædofilaktionen som et «groft angreb» mod såkaldte LGBT-personer og er også gået til kommunalbestyrelsen i Tranemo for at lægge ansvaret der.

«Er stoppet med at annoncere konferenser»

Tre homolobbychefer, Andreas Hernbo, Stina Nilss og Markus Pettersson fra RFSL’s lokale afdelinger i Göteborg, Sjuhärad og Skaraborg skriver i en debat i Göteborg-Posten om protestaktioner mod homolobbyen generelt og især anti-pædofilaktionen.

Ifølge forfatterne kan RFSL ikke længere udføre sit virke som sædvanligt på grund af «trusler» fra «nazister». For nyligt meddelte RFSL, at de suspenderer deres deltagelse i Almedalsugen af samme grund, men de mener, at «nazistenes» påvirkning ikke er begrænset til Visby.

«For eksempel er RFSL stoppet med at reklamere med hvor vi har vores konferencer. Vi oplyser ikke engang deltagerne om det eksakte sted for vores arrangementer indtil lige før de starter. Risikoen for at nazister dukker op er ellers for stor, ligesom de gjorde på vores sidste kongres i Skövde», skriver Hernbo, Nilss og Pettersson.

De beklager sig over, at flere og flere af RFSL’s ressourcer går til sikkerhed og kræver nu at samfundet skal bidrage, så de i stedet kan fokusere på at sprede homolobbypropaganda.

«For at kunne fortsætte med at bidrage til at Västra Götaland bliver en bedre region at være i for alle, uanset køn eller seksuel orientering, har vi brug for samfundets støtte. Vi har brug for deltagelse og taknemmelighed for de offentlige aktiviteter, som vi organiserer. Vi har brug for en tryg dialog med, og aktive indgreb fra retsvæsenet. Vi har brug for øget politisk støtte, og vi har brug for at medmennesker står op imod nazisme, racisme, transfobi og homofobi i kommentarfelterne, i kaffestuen, i byen og på gaden», skriver de.

Kilder:
QX
Göteborg-Posten
Facebook


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Kristian Niss says:

    “…Ifølge forfatterne kan RFSL ikke længere udføre sit virke som sædvanligt på grund af «trusler» fra «nazister».”

    Hvad? At de hængte en dukke af en pædofil op i et træ? Hvordan er det en trussel?… Indrømmer de at de promovere eller lider af pædofili?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //