Horst Mahler: Martyren der afslørede demokraturet

DAGENS DATO: Den 25. februar 2009 blev den tyske advokat Horst Mahler dømt for offentligt at have udfordret historieskrivningen om »holocaust«.

horst-mahler

Onsdag 25. februar, 2009 faldt der dom på seks års fængsel for den tyske advokat Horst Mahler. Hans forbrydelse var, at havde sat spørgsmålstegn ved den officielle historieskrivning omkring 2. verdenskrig, hvilket ikke er tilladt i Tyskland. Horst Mahler havde distribueret Germar Rudolfs bog »Lectures on the Holocaust«, som bryder med tysk jura der definerer ytringsfrihed omkring fænomenet »Holocaust«.

Horst Mahler afholdte sin egen forsvarstale, som havde en varighed på omkring en time. Han forklarede, at folkets vrede er ved at nå kogepunktet, og at dommeren selv skal passe på, at han ikke bliver skoldet. Til trods for at den højeste straf for at »benægte Holocaust« var fem år, valgte dommeren Martin Rieder at øge den med endnu et år. Årsagen var ifølge dommeren, at Horst Mahler ingen anger viste, mens han talte i retten.

Flere domme blev udstedt mod Horst Mahler for samme slags tankekriminalitet, blandt andet for en video udtalelse, som blev spredt via Horst Mahler hjemmeside. I en timelang videotale, præciserer han sit standpunkt: »Holocaust er en løgn! Påstanden om, at det er bevist, er en løgn! Der findes intet bevis på det!«

Med alle domme, havde 73-årige Horst Mahler sammenlagt tolv år fængsling foran sig, det kan sammenlignes med en livstidsdom for en person på hans alder.

Horst Mahler valgte at udtale sig – på trods af at han var klar over, at det ville føre til fængsling. I sin videotale forklarer han at retssagerne mod ham, kan øge bevidstheden om undertrykkelse som det tyske folk lever under. I talen, bekendtgjorde han: »Vi er ikke værdig til at kalde os tyskere, hvis vi ikke stå op for sandheden, men i stedet underkaster os løgnen.«


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //