Humor: Antifa Parody Song

HUMOR: Nordfront tipper her om en humoristisk musikvideo som gør nar af de tragikomiske venstreekstremister i Antifa.

 

YouTube-profilen Daniel Bostock har lavet en humoristisk parodi af sangen «Girls And Boys», gjort kendt af den britiske popgruppe Blur, som gør nar af den venstreekstreme organisation Antifa.

Organisationen har de seneste år gjort sig svært upopulær blandt almindelige folk på grund af deres særdeles voldelige optøjer mod blandt andet fredelige demonstrationer, samt grove angreb på meningsmodstandere og politi, hvilket i nogle tilfælde har ført til permanente men og i visse tilfælde også dødsfald.

I et forsøg på at «bekæmpe» nationalister benytter Antifa sig også af metoder som hærværk af ejendom, masse-rapportering på sociale medier, opringning af arbejdsgivere med den hensigt at få meningsmodstandere fyret fra arbejdspladsen, samt udhængning, såkalt doxing, hvilket nuværende etablerede medier også er begyndt at benytte sig af mod politiske dissidenter. «Doxing» forklares som en metode hvor man udhænger en politisk modstander, og gerne med privat og sensitiv information om vedkommende, for på den måde at gøre det lettere for venstreekstremister at opsøge dem og udsætte dem for vold, trusler og hærværk.

I den senere tid er Antifa også gået til angreb på mindesmærker som de mener er «racistiske» og i visse tilfælde forårsaget permanente skader på disse.

Se musikvideoen her:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Viktor says:

    Verden ville være et bedre sted uden Antifa.
    Spild af ilt, mad og vand.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //