Hunden Bobi fejrede 31 år

DYR & NATUR: Hunden, der har verdensrekorden som den ældste af sin art, lever et stille liv på landet med sine mange dyrevenner. Til hans fødselsdag arrangeres der en fest, som tiltrækker mange internationale gæster.

Bobi 31 år. Billede: Nordfront.

I begyndelsen af året skrev Nordfront.se om Bobi, den ældste hund, der er kendt til dato. Ifølge hans ejer havde han nået sine 30 år takket være »de fredelige omgivelser på landet, friheden ved aldrig at skulle gå i snor og det faktum, at han altid har haft mulighed for at omgås mange forskellige dyr«.

I går fejrede han sin 31-års fødselsdag på den gård, hvor han har boet hele sit liv. Ifølge Daily Mail blev der arrangeret en fest for Bobi med deltagelse af omkring 100 mennesker fra Portugal og andre lande. Der har været stor interesse for festen:

– Mange journalister og folk er kommet for at tage et billede med Bobi. De er kommet fra alle hjørner af Europa, USA og endda fra Japan, siger ejer Leonel Costa til Daily Mail.

I stedet for det, der traditionelt serveres til fødselsdagsfester, blev der serveret lokalt kød og fisk med »ekstra [mad] til Bobi«, som »elsker at spise og normalt spiser den samme mad som sine ejere«.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Anonym says:

  🌲

 • Noel khamo says:

  Hitler’s krokodille Satun som var ene de ældste krokodille som var fange af russere og døde i 2019 eller 2022

 • Noel khamo says:

  Mener 2020

 • Lars Agerbæk says:

  Den der lever stille, lever godt -og længe åbenbart.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //