Hvorfor skal du boykotte Israel?

BOYKOT ISRAEL: I denne ideologiske artikel forklares det, hvorfor alle mennesker i den vestlige verden bør boykotte terrorstaten.

Her kan du få adgang til en liste over mærker og virksomheder, som Den Nordiske Modstandsbevægelse mener, at du bør boykotte.

 

Krig

Den menneskelige kamp for at være herrefolk på jorden bliver nogle gange presset til sit højdepunkt, og en konflikt på liv og død starter. Krige afgøres altid efter den stærkes ret.

Styrken består af våbenmagt, økonomiske betingelser for at maksimere våbenmagten og diplomati for at få andre folk til at hjælpe i krigen. For at opnå maksimal styrke kræves det, at både den egne befolkning og andre befolkninger stiller sig moralsk positive over for krigen, hvor den ene part forsøger at opnå fordele over for den anden.

Den jødiske stat Israel forsøger nu at vinde støtte til sine krigshandlinger.

 

Mennesker af europæisk oprindelse ofres

Nutidens Europa har på grund af migration ændret sig til uigenkendelighed. Mange europæere og danskere føler sig ikke længere hjemme i deres egne lande. Denne migration er opstået som en konsekvens af primært Vestens historiske støtte til Israel. Gennem deres magt, især i USA, er europæiske efterkommere blevet tvunget til at betale skat og ofre blod for at fremme den zionistiske stat Israels geo-politiske ambitioner.

Propagandamæssigt skabte zionisterne accept for, at islam skulle bekæmpes med våben rundt om i verden. Dette var et røgslør, da det ikke spiller nogen rolle, om folkene er muslimer eller ej, da formålet er at udvide det jødiske livsrum.

I næste trin skabte zionisterne en bevidst politik for at modtage migranterne, der blev skabt under krigen, i Europa. Selvfølgelig bistår Israel på sin måde. Som et moralsk redskab mod dem, der modsatte sig denne vanvid, blev forfølgelsen af jøderne under Anden Verdenskrig brugt.

Masseindvandring

 

Politikernes moralske hykleri

Nutidens liberale politikere i Vesten ser moralsk ned på den historiske europæiske kolonialisme og hævder, at den nuværende generation har en nedarvet gæld for den. Denne kritik er dog ikke fremsat af de samme liberale politikere mod den jødiske stat Israel. Ved kolonistarten i det 19. århundrede vidste man, at der allerede boede mennesker i Palæstina, som ikke var jøder. Derfor blev zionisterne tilbudt jord i Uganda, som blev afvist som “negrosteppe” under en zionistisk konference.

Zionisterne kræver, at politikere i Danmark tager afstand fra Hamas’ aktioner mod israelere for at retfærdiggøre deres bombninger mod civile, unge som gamle. De danske politikere bistår zionisterne i den forbindelse. Hvad de danske politikere bevidst vælger ikke at fremhæve er, at zionisterne selv brugte terror og politisk mord som en arbejdsmetode til at danne deres stat, selv mod europæiske folk . Efter Anden Verdenskrig tog sejrsherrerne deres hævn over de tyske nationalsocialister ved at henrette lederne, efter at de havde indført love med tilbagevirkende kraft. De Forenede Nationer (FN) var organisationen for ​​de sejrrige magter med det formål at dele verden mellem dem. De lovede en mere demokratisk orden, og at angrebskrige og etnisk forfølgelse ville blive straffet.

Også dette var et røgslør, FN’s egen fredsmægler i Palæstina, Folke Bernadotte, blev myrdet af jødiske terrorister, da han forsøgte at løse kolonikonflikten. Blykugler blev Bernadottes løn for at flytte folk ud af koncentrationslejre. Israel blev dannet ved, at det demokratiske USA truede de andre medlemslande til at stemme, som de ville. Zionisterne havde på forhånd planlagt, hvilke områder af Palæstina de ønskede at overtage fra palæstinenserne og under den efterfølgende krig gennemførte de etnisk udrensning mod palæstinenserne i 1948.

Disse metoder blev aldrig set som forkasteligt af zionisterne eller lederne i Vesten, men tværtimod blev det accepteret, at ledere og medlemmer i nogle tilfælde blev premierministre eller præsidenter . Hykleriet er totalt, da Vesten på kun to år fordømte tyskerne for krigsforbrydelser, mens de accepterede zionisternes lignende metoder i Palæstina.

Siden oprettelsen af ​​Israel har vestlige politikere konstant angrebet de mennesker i landet, som ikke står op til det niveau af demokrati, menneskerettigheder og antiracisme, de ønsker. Israel har til gengæld krænket dem alle; Jøder må ikke gifte sig med ikke-jøder på israelsk jord, der er DNA-test for at afgøre, om nogen er jøde, der er midlertidig sterilisering af mørkhudede jøder – alt sammen parret med ideer fra den jødiske tro på, at ikke-jøder er dyr .

Ud over dette, er der jødiske politikere der åbent taler for, at hæren skal begå krigsforbrydelser mod civile, palæstinensere må ikke gå på bestemte gader eller bosætte sig nogen steder. Deres hjem er konfiskeret af jødiske bosættere støttet af den israelske stat, fordi de mener, at de har en religiøs ret til jorden. Jøder angriber bevidst både religiøse steder og udøvere af den muslimske og kristne troJournalister er bevidst blevet dræbt, og hæren tillader ikke fri presse i de områder, de kontrollerer.

På trods af al retorikken om vigtigheden af ​​menneskerettigheder og antiracisme, vælger Danmark at støtte Israel i FN, mens de bomber civile ihjel. Det er sigende, hvem der holder stafetten, når disse politikere aggressivt angriber deres eget folk for selv at have ideer, der ligner det, de tillader jøderne at have i Israel. Selvom det absolutte flertal af verdens lande tror på, at Israel skal stoppe sit angreb, kan USA bevidst blokere dette fordi FN ikke er skabt efter en demokratisk model men efter hvem der var stærkest efter Anden Verden Krig. Den amerikanske præsident nægter også at lægge pres på den jødiske stat Israel, når de overtræder internationale love og regler.

Jeg føler, at tanken om at trække militærhjælp til Israel tilbage, fordi de ikke opfylder visse betingelser, er fuldstændig skandaløs.
-Joe Biden

Den Nordiske Modstandsbevægelse mener ikke, at det ligger i de nordiske folks interesse at rense Gaza fra palæstinensere ved brug af vold og død. Ikke fordi vi har nogen forpligtelse over for andre folkeslag, uskyldige civile, humanitært nødlidende, vores koloniale arv, ideen om menneskerettigheder eller den demokratiske arbejdsmetode.

Nej, i stedet er det, fordi denne etniske udrensning, ligesom de tidligere zionistiske angreb på de arabiske og afrikanske nationer, vil skabe en migrantbølge, der vil søge sig til Europa og Norden. At tage en sådan holdning som Sverige gør og samtidig tage disse mennesker ind i landet med zionistisk støtte fra jøder i Sverige vil kun føre til fremtidige konflikter mellem de nordiske folk og migranterne fra Mellemøsten.

Desuden er en svækkelse af Israel og deres zionistiske allierede den første byggesten, der kræves for, at Nordens og verdens folk kan rive sig løs fra de zionistiske lænker, som opretholdes af zionisternes skjulte økonomiske magt og påtvungne moral hos værtsbefolkningen.

 

Boykot Israel af hensyn til de nordiske lande og hele verdens befolkning!

At boykotte israelske eller zionistiske produkter er en lille handling, men det er samtidig det mindste, man kan kræve. Ved at støtte boykotten får den zionistiske stat lavere indtægter, men det er også en moralsk holdning, hvor du gør det rigtige, fordi det er det rigtige at gøre. Hvis du samtidig vælger at påpege over for din omgivelser, at du boykotter produkter fra Israel, og klager til forhandlere af disse produkter, bliver den politiske handling endnu større, og modstanden kan dermed spredes yderligere.

På lang sigt svækkes Israel både moralsk og økonomisk, indtil de ikke længere anser sig selv som den stærke part og derfor bliver nødt til at stoppe deres igangværende handlinger.

En boykot af Israel er den logiske handling for enhver person i vesten. Det gælder både for alle demokratiske individer, der sætter menneskerettighederne højest, og åbne nationalsocialister, der er tilhænger af landegrænser baseret på etnicitet!

Her kan du få adgang til en liste over mærker og virksomheder, som Den Nordiske Modstandsbevægelse mener, at du bør boykotte.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //