Boykot Israel – undgå disse virksomheder og mærker

BOYKOT ISRAEL: Mange virksomheder og mærker i Danmark har forbindelser til Israel og zionismen. Her forklarer vi, hvilke varer du som bevidst forbruger bør undgå og hvorfor.

Den Nordiske Modstandsbevægelse har taget officiel stilling imod Israel og ønsker derfor også dit engagement i dette spørgsmål. Udover at tilslutte dig kampen, kan du også træffe valg i din dagligdag for ikke at styrke terrorstaten og zionismen mere end nødvendigt, gennem bevidst forbrug og aktivt boykot.

Vi forstår, at det kan være svært at undgå alle zionistiske mærker, og derfor forsøger vi at lette det en smule ved at prioritere, hvor vigtigt det er at boykotte de enkelte virksomheder og mærker og give en forklaring på hvorfor. Nogle mærker er dog så dominerende, at de næsten ikke kan undgås, og vi vil heller ikke bebrejde dig, hvis du ikke kan følge listen dogmatisk, men forhåbentlig kan den hjælpe dig med at træffe nogle bedre valg. En boykot handler selvfølgelig heller ikke om at smide de produkter væk, du måske allerede ejer fra pro-israelske virksomheder, men om at forsøge at undgå dem, når du handler fremover.

Der cirkulerer masser af sådanne lister på nettet, og vi kunne have gjort det nemt for os selv ved blot at kopiere en af dem, men da flere af disse er kopier af kopier, nogle gange baseret på rygter, og nogle gange meget forældede, har vi i stedet valgt at foretage omfattende research for at sammensætte denne liste fra bunden. Når vi siger, at du skal boykotte en bestemt virksomhed, af en eller anden grund, skal du kunne stole på, at vi har undersøgt ejerforhold, nyheder og officielle udtalelser osv. omhyggeligt for at sikre, at det virkelig er en dårlig virksomhed.

Vi er dog ikke sikre på, at listen er komplet, og vi kan have overset nogle virksomheder. Hvis du kender til zionistiske virksomheder, hvis produkter og mærker ikke er på listen, er du velkommen til at kontakte os, men i så fald gerne med en kildehenvisning.

Lige nu er det naturligvis meget aktuelt med en boykot af Israel på grund af den igangværende krig, men vi opfordrer vores sympatisører til, uanset om der er krig eller ej, altid – året rundt – at boykotte Israel og zionismen, så længe jødestaten eksisterer.

Der findes tusindvis af mere eller mindre umoralske, anti-hvide og måske endda onde virksomheder, men vores hensigt med denne liste omhandler zionisme og jødisk magt baseret på støtten til staten Israel. Alle virksomheder, der har fordømt de såkaldte terrordåd eller har doneret penge til “neutrale” hjælpeorganisationer, er ikke medtaget på vores liste. Der kræves en mere aktiv og åben erklæring for at komme på vores liste.


Prioritet 1:
Produkter fremstillet i Israel, der bliver importeret hertil:

Virksomhed: SodaStream.
Produkt: Sodavandsmaskiner og tilbehør hertil, samt forskellige smagstilføjelser og essenser.
Sælges: Findes i større fødevarebutikker og elektronikforretninger.

Virksomheder: Agrexco, Carmel, Jaffa og Top.
Produkt: Frugt og grøntsager.
Sælges: Kan periodisk findes i alle fødevarebutikker.

Følgende frugt og grøntsager bør især kontrolleres med hensyn til oprindelse eller disse virksomheders logoer, da de oftere end andre er dyrket i Israel: Appelsiner, avocado, citroner, dadler, grapefrugt, granatæble, kirsebær, cherrytomater, mango, peberfrugter, vindruer og søde kartofler.

Virksomhed: Lupilu.
Produkt: Vådservietter (Lupilu har også bleer og tøj m.m., der ikke er produceret i Israel).
Sælges: Udelukkende i Lidl.

Virksomhed: Hälsans kök.
Produkt: Vegetariske frosne færdigretter.
Sælges: Findes i stort set alle fødevarebutikker.

Virksomhed: Moroccanoil.
Produkt: Hårpleje.
Sælges: Matas, ApoPro, NiceHair m.fl.

Virksomheder: Galil, Gamla, Hermon, Yarden.
Produkt: Vin.
Sælges: På Vivino og vin&træ.

Virksomhed: M&H (Milk and Honey).
Produkt: Whisky.
Sælges: På Whisky.dk m.fl.

Virksomhed: Keter.
Produkt: Havemøbler, opbevaringskasser m.m.
Sælges: XL-Byg, Bauhaus, Jem & Fix m.fl.

Israelske vådservietter til babyer hos Lidl.


Prioritet 1:
Åbent zionistiske virksomheder med omfattende aktivitet i Israel:

Virksomhed: Coca Cola Companies.
Andre populære mærker ejet af Coca Cola Companies: Bonaqua, Fanta, Powerade og Sprite.
Produkt: Sodavand, saft og energidrik.
Sælges: I alle fødevarebutikker, tankstationer og mange fastfood-restauranter m.m.

Coca Cola Companies har officielt modtaget en pris fra den daværende israelske premierminister for deres store støtte til Israel. De ejer adskillige fabrikker og gårde, hvoraf nogle endda findes på nyere besatte områder i Palæstina. Coca Cola Companies ejes også delvist af det enormt magtfulde, jødisk-kontrollerede investeringsselskab Blackrock, ligesom mange andre virksomheder på denne boykotliste.

Virksomhed: PepsiCo.
Andre populære mærker ejet af PepsiCo: 7up, Doritos, Lays, Lipton og, Quaker.
Produkt: Sodavand, chips, morgenmadsprodukter og te.
Sælges: I alle fødevarebutikker, på tankstationer og i mange fastfood-restauranter m.m.

PepsiCo ejer SodaStream, som er en israelsk virksomhed, der rangerer højt på denne boykotliste. PepsiCo ejer også og samarbejder med den israelske fødevareproducent Strauss Group.

Virksomhed: Puma.
Produkt: Sportsudstyr, sko og tøj m.m.
Sælges: De fleste sportsforretninger som Intersport, Sport24 m.fl.

Puma er hovedsponsor for Israels Fodboldforbund (IFA) og støtter dem årligt med store beløb. Udover Israels internationale landshold er IFA også ansvarlig for fodboldhold på forskellige niveauer i alle dele af det besatte Palæstina.

Virksomhed: Nestlé.
Andre populære mærker ejet af Nestlé: After Eight, Cheerios, Kit kat, Lion, Nescafé, Purina, Smarties og Zoegas.
Produkt: Børnemad, modermælkserstatning, chokolade, kaffe, dyrefoder m.m.
Sælges: I alle fødevarebutikker.

Nestlé ejer Israels største fødevarekæde, Osem, og har flere fabrikker i Israel, herunder for Nestlé-produkter. Nestlé er også medejer af Loreal, som er på denne boykotliste med højeste prioritet.

Virksomhed: Estée Lauder.
Andre populære mærker ejet af Esteé Lauder: Bobbi Brown, Clinique, MAC, Origins, The Ordinary, Tom Ford, Too Faced og Smashbox.
Produkt: Hårpleje, hudpleje og makeup.
Sælges: Matas, Magasin, Boozt.com m.fl.

Estée Lauder er en jødisk familievirksomhed, der i lang tid har været aktiv i Israel og åbent har erklæret sin støtte til staten. Bestyrelsesmedlemmet Ronald S. Lauder er også formand for den jødiske lobbyorganisation World Jewish Congress, som også arbejder aktivt her i Danmark, blandt andet med at forbyde Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Virksomhed: Loreal.
Andre populære mærker ejet af Loreal: Biotherm, CeraVe, Diesel, Essie, Garnier, Giorgio Armani, It Cosmetics, Kerastase, Kiels, Lancome, Matrix, Maybeline, Nyx, Prada, Ralph Lauren, Redken, Urban Decay, Vichy og Yves Saint Laurent.
Produkt: Hårpleje, hudpleje, tøj, tilbehør og makeup.
Sælges: Tøjbutikker eller Matas m.fl., afhængigt af hvilket af mærkerne du leder efter.

Loreal har officielt modtaget en pris fra den daværende israelske premierminister for deres stærke støtte til Israel. De har både produktion og forskningscenter i Israel på besat jord. Den største ejer af Loreal er det jødiske firma Bettencourt, men også Nestlé, som også er på denne boykotliste med højeste prioritet.

Virksomhed: Intel.
Produkt: Computerkomponenter og tilbehør.
Sælges: I computerbutikker. Mange computere, der sælges, indeholder også processorer eller andre dele fra Intel.

Intel er en betydelig og langvarig støtte af Israel. De driver adskillige fabrikker og udviklingscentre i Israel, herunder på nybesatte palæstinensiske områder. Intels produktion i Israel udgør 1,75% af landets samlede BNP. De trak sig også for nylig tilbage fra en stor teknologimesse, fordi en af initiativtagerne udtalte, at Israel fører folkedrab på palæstinenserne.

Virksomhed: Hewlett Packard (HP).
Produkt: Computere, printere og computerudstyr.
Sælges: I elektronikforretninger og computerbutikker.

HP har kontrakter og samarbejder med den israelske regering om deres officielle it-systemer. HP driver også flere fabrikker og et forskningscenter i Israel.

Puma er længe blevet boykottet verden over for sin støtte til Israel.


Prioritet 2:
Virksomheder med pro-israelske aktiviteter i Israel:

Virksomhed: Danone.
Andre populære mærker ejet af Danone: Actimel, Activia og Danonino.
Produkt: Yogurt og drikke med aktive mælkesyrebakterier til maven.
Sælges: I alle fødevarebutikker.

Danone ejer dele af den israelske fødevareproducent Strauss Group og flere mindre israelske fødevarevirksomheder.

Virksomhed: Google.
Andre populære mærker ejet af Google: Android, Chromebook, Chromecast, Gmail, Pixel og Youtube.
Produkt: Webbrowser, apps, telefoner, tablets, højttalere m.m.
Sælges: I alle elektronikbutikker, og deres apps er tilgængelige online og i de fleste mobiltelefoner.

Google blev grundlagt af to jøder, der stadig ejer store dele af virksomheden. De har givet udtryk for støtte til Israel og har også betydelig aktivitet i landet. Google trak for nylig sin deltagelse tilbage fra en stor teknologimesse, fordi en af arrangørerne udtalte, at Israel førte folkedrab på palæstinensere. De har underskrevet en liste fra den zionistiske lobbygruppe ADL om at bekæmpe “antisemitisme”. Google ejes også delvist af det enormt magtfulde, jødisk-kontrollerede investeringsselskab Blackrock, ligesom mange andre virksomheder på denne boykotliste.

Virksomhed: Meta.
Andre populære mærker ejet af Meta: Facebook, Instagram, Messenger, Meta Quest og WhatsApp.
Produkt: Sociale medier, apps, VR m.m.
Sælges: I alle elektronikbutikker, og deres apps og sociale medier er tilgængelige online.

Meta blev grundlagt af en jøde, der stadig er administrerende direktør for virksomheden. Meta har været en stor støtte til Israel. De trak for nylig deres deltagelse tilbage fra en stor teknologimesse, fordi en af arrangørerne udtalte, at Israel førte folkedrab på palæstinensere. Meta ejes også delvist af det enormt magtfulde, jødisk-kontrollerede investeringsselskab Blackrock, ligesom mange andre virksomheder på denne boykotliste.

Virksomhed: Apple.
Andre populære mærker ejet af Apple: iPhone, iPad og Mac.
Produkt: Telefoner, tablets og computere.
Sælges: I alle elektronikbutikker.

Apple har givet udtryk for stærk støtte til Israel og har investeret stort i landet med flere forskningscentre og fabrikker. Apple ejes også delvist af det enormt magtfulde, jødisk-kontrollerede investeringsselskab Blackrock, ligesom mange andre virksomheder på denne boykotliste.

Skærmprint fra Strauss Groups hjemmeside. Virksomheden er ejet af blandt andre Danone og PepsiCo.


Prioritet 3:
Virksomheder, der i høj grad kan anses som støtter af Israel

Virksomhed: Unilever.
Andre populære mærker ejet af Unilever: Axe, Ben & Jerrys, Cif, Dove, Frisko Is, Hellmanns, Knorr, Pepsodent, Rexona, TreSemme, Via, OMO, Domestos, LUX, Vaseline og Zendium.
Produkt: Hygiejneartikler, sæbe, is, saucer, rengøringsmidler, vaskepulver m.m.
Sælges: I alle supermarkeder.

Unilever har investeret betydeligt i Israel og ejer flere aktive fabrikker der.

Virksomhed: McDonald’s.
Produkt: Fastfood.
Sælges: I deres egne fastfood-restauranter.

McDonalds har mange fastfood-restauranter i Israel, hvor de har gjort det til en ting at give gratis måltider til dem, der arbejder for IDF (Israels militær). Hvis dette var blevet klart støttet af McDonald’s Danmark eller McDonalds’ moderselskab, ville det have fortjent en højere placering på denne liste, men det ser officielt ud til at være en selvstændig beslutning af McDonald’s specifikt i Israel. McDonald’s ejes også af mange andre virksomheder på denne boykotliste, herunder det enormt magtfulde jødisk-kontrollerede investeringsselskab Blackrock.

Virksomhed: Burger King.
Produkt: Fastfood.
Sælges: I deres egne fastfood-restauranter.

Burger King har mange fastfood-restauranter i Israel, hvor de har gjort det til en ting at give gratis måltider til dem, der arbejder for IDF (Israels militær). Hvis dette var blevet klart støttet af Burger King Danmark eller Burger Kings’ moderselskab, ville det have fortjent en højere placering, men det ser officielt ud til at være en selvstændig beslutning af Burger King specifikt i Israel.

Virksomhed: Revlon.
Andre populære mærker ejet af Revlon: Britney Spears Fragrance, Christina Aguilera Fragrance, Elizabeth Arden og Juicy Couture.
Produkt: Makeup, parfume, hårpleje, hudpleje m.m.
Sælges: Matas, Magasin m.fl.

Revlon blev grundlagt af to jødiske brødre. Virksomheden blev tidligere ejet af superzionisten Ronald Perelman, der sidder i bestyrelsen for det berygtede Simon Wiesenthal Center og hvis datter stadig er administrerende direktør for virksomheden. Den nuværende ejer har endnu ikke en klar og tydeligt zionistisk profil, og det er grunden til den lave prioritering på denne liste – hvis Ronald Perelman stadig ejede virksomheden, ville den have rangeret langt højere. Revlon havde i mange år den zionistiske model og skuespiller Gal Gadot som frontfigur for virksomheden.

Virksomhed: Chanel.
Produkt: Mode, tilbehør, parfume m.m.
Sælges: I udvalgte modebutikker.

Chanel har doneret penge til Israel og officielt fordømt Hamas. Virksomheden ejes af to jødiske brødre.

Virksomhed: Caterpillar.
Produkt: Bulldozere, gravemaskiner, tøj m.m.
Sælges: Hos maskinforhandlere og i tøjbutikker afhængigt af produktet, du leder efter.

Caterpillars bulldozere har i mange år været officielt brugt af den israelske hær, IDF, herunder til at nedrive palæstinensiske boliger. Caterpillar havde tidligere kontrakt med den israelske stat, men i dag er det i stedet USA, der donerer eller sælger disse maskiner videre til Israel. Hvis kontrakten med Israel stadig eksisterede, ville Caterpillar have fået en langt højere prioritet på listen. Caterpillar ejes også af mange andre virksomheder på denne boykotliste, herunder det enormt magtfulde jødisk-kontrollerede investeringsselskab Blackrock.

Virksomhed: Disney.
Produkt: Film, streamingtjeneste, tøj og legetøj.
Sælges: I elektronikforretninger, tøjbutikker, legetøjsbutikker og online afhængigt af produktet, du leder efter.

Disney har officielt erklæret støtte til Israel og doneret penge under krigsudbruddet. Virksomheden har en jødisk administrerende direktør og er berygtet for at være et af de mest politisk korrekte og kulturmarxistiske selskaber. Disney ejes også af mange andre virkskeder på denne boykotliste, herunder det enormt magtfulde jødisk-kontrollerede investeringsselskab Blackrock.

Virksomhed: Johnson & Johnson.
Andre populære mærker ejet af Johnson & Johnson: Bafucin, Ipren, Listerine, Microlax, Natusan, Nicorette og O.B.
Produkt: Smertestillende midler, nikotinafhængighedsbehandling, hudpleje, tamponer m.m.
Sælges: I næsten alle supermarkeder.

Johnson & Johnson har i mange år haft etablerede aktiviteter i Israel og driver blandt andet forskningscentre der.

Andet at boykotte

Især i storbyerne findes der rene jødiske kosher-restauranter og kosher-butikker, som selvfølgelig altid bør boykottes.

Alle produkter med en stregkode, der begynder med 729, er fremstillet i Israel. Dette er dog ikke helt pålideligt, da produkter nogle gange kan blive produceret i Israel, men derefter bliver sendt videre og pakket i et andet land og får så dermed det andet lands oprindelsesmærke.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Anti-Zionisten says:

  Rigtigt godt arbejde! Det her gør et langt nemmere. Jeg vil helt sikkert dele artiklen alle de steder, som jeg kan.

 • Tak! Nu ved jeg hvor jeg ikke skal lægge mine penge fremover.

 • Jens Nielsen says:

  Du kan jo ikke købe en telefon, tablet eller computer uden der ryger penge i Israels statskasse.

  Artiklen glemmer også den indirekte støtte til Israel. F.eks. Er Fitness World, eller PureGym som det hedder i dag ejet af Leonard Green & Partners (grundlagt af jøden Leonard I. Green), LG&P har milliardstore investeringer i Israel.

  Så er der danske Salling Group (Netto, Føtex, Bilka, Fætter BR, Carls Jr., Starbucks Danmark m.m.), som jo betaler for at få lov at bruge Starbucks navnet i Danmark, samt Carls Jr., navnet. Så også her støtter man indirekte Israel.

  Og ja, de multinationale techvirksomheder stod i hvert fald i 2019 for Israels skatterindtægter

  https://www.haaretz.com/israel-news/business/2019-12-27/ty-article/.premium/multinational-tech-firms-are-big-israeli-taxpayers/0000017f-e0c1-d804-ad7f-f1fb78ef0000

 • Hvad med Lidl? Og dennes ejer som tidligere har investeret i Israel…ved ikke om han stadigvæk gør det.

 • Blev lidt i tvivl over nogle ting mens jeg stod i netto. Det var meget behjælpeligt. Dog er jeg stadigvæk lidt i tvivl over kinder produktet ??

  Men ja som andre siger og skriver så har Israel sjovt nok finger i absolut alt. Hvis ikke direkte så indirekte, og hvis ikke israel, så usa, som støtter israel. Det så grotesk. Selv vores skattepenge og dette indebærer alle, dvs. Absolut alle produkter og services man kan tænke på som på den ene eller anden måde ender hos usa og israel.

 • ruben nielsen says:

  Svært at undgå alle produkter,men de fleste kan ihvertfald erstattes af andre. Mærkeligt at den Danske regering tillader at man kan købe varer fra besatte områder.’

 • Maj-Britt Pedersen says:

  Hej har fået et tip om der er en ny
  stregkodestart man skal holde øje med – 871

 • Præcis!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //