Indvandrer slipper for fængsel efter blodig voldtægt af svensk pige

MULTIKULTUR: En indvandrer slipper for fængsel, efter at have begået en yderst brutal voldtægt af en svensk pige.

Den 19. juni 2014 blev en ung svensk pige trukket med til Järvafältet-parken, som ligger mellem områderne Husby, Rinkeby og Tensta i den nordlige del af Stockholm, af en gruppe indvandrere.

Gruppen af invandrere (5-8 personer) holdt pigen nede og gik løs på hende, mens de hjalp hinanden med at voldtage hende på skift.

Da den skræmte pige skreg og hylede, stak en af ​​indvandrerne en pistol ind i hendes underliv, hvilket medførte kraftige blødninger.

Ifølge dommen havde han sagt til pigen, mens han skubbede pistolen ind, at «nu kommer du også til at nyde det».

Pigen har forklaret, at hun var sikker på, at hun skulle dø, da hun fik pistolen ind i sig og følte, at noget var gået i stykker i hende, da hun begyndte at bløde voldsomt.

Offerets efterfølgende beskrivelse af overgrebet. Billede via Fria Tider.

Efter den grove voldtægt i parkområdet trak to af gerningsmændene den hårdt sårede pige med sig og kørte hende til Ljungplan i Rinkeby, hvor overgrebene fortsatte i en kælder.

At hun var gennemblødt af sit eget blod, forhindrede ikke indvandrerne i at voldtage hende natten igennem.

Tidligt om morgenen formåede hun at ringe til sin far, som til sidst fandt hende, efter lang tids søgen, i en pøl af blod.

Seks måneder senere, i december 2014, blev tre af gerningsmændene dømt for grov voldtægt.

– Jeg kan ikke forestille mig, at nogen levende person kunne have det værre, end hun havde det på det tidspunkt, havde hendes far kommenteret om overgrebet på sin datter.

Sidste år lykkedes det politiet at identificere en anden gerningsmand, den 22-årige araber Mehdi. De var blevet opmærksomme på Mehdi, efter at han havde snydt ældre mennesker for penge og forbandt hans DNA-spor til den daværende seks år gamle voldtægtssag.

Den nu 22-årige araber blev dog kun dømt til et års fængsel for grov voldtægt. Sagen blev derefter anket, og hans dom blev i Solna District Court reduceret til latterlige 200 timers samfundstjeneste.

Dommeren understregede, at Medhi var 15 år, da han groft voldtog den svenske pige, og at sagen var seks år gammel.

Araberen kan heller ikke deporteres, da han har fået svensk statsborgerskab.

Sverige er blevet opført som en af ​​verdens værste voldtægtsnationer og ligger nu på 6. plads på en liste, hvor Sydafrika kommer ind som nummer 1.

Kilder:
Insider Paper
World Population Review
Fria Tider


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Den staf er til grin

  • Forrykt! Hvad hvis det var svensker der havde gjort det? Flere måneders medie omtale. De “mennesker” skulle havde en kugle for panden.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //