Information og ordensregler for deltagere i demonstrationen i Stockholm

DEMONSTRATION: Her bringes information og ordensregler for dig som deltager i Den Nordiske Modstandsbevægelses demonstration i Stockholm d. 25. august.

Lørdag d. 25. august afholder Modstandsbevægelsen en demonstration i Stockholm under parolen “Nu tager vi vort land tilbage – ud med forræderne i riksdagen!”.

Samlingspladsen er på Kungsholmstorg klokken 12:00.

Demonstrationen er åben for alle som deler Modstandsbevægelsens syn på de nuværenden politikere som forræderne og mener at de skal ud ad riksdagen. For at kan gennemføre demonstrationen på en disciplineret måde, så kræver vi at samtlige deltagere følger et antal ordensregler på dagen.

Påklædningen skal være ordentlig, ren og pæn, og uden subkulturelle udtryk. Påklædning med andre organisationers logoer er tilladt. Jogginbukser og træningstøj er ikke ordentlig påklædning.

Maskering er ikke tilladt. Det er desuden ulovligt. Kasketter, solbriller og lignende regnes ikke som maskering.

Det er ikke tilladt at tage egne faner med. Det samme gælder for egne bannere eller skilte. Den Nordiske Modstandsbevægelse kommer til at stå for denne del.

Sørg for at opføre dig ordentligt. Undlad at være unødigt provokerende mod politiet, moddemonstranter osv. Der vil være funktionærer fra Den Nordiske Modstandsbevægelse til stede. Deres funktion er at sørge for at demonstrationen forløber så smidigt som muligt. Vær venlig at respektere dem og ret dig til deres eventuelle meddelelser og instruktioner.

Der skal være stilhed i rækkerne under demonstrationen, på nær når der råbes de sanktionerede slagord. Der vil være funktionærere som er ansvarlige for disse slagord. Slagordene bliver gennemgået inden demonstrationen starter.

Rygning eller fortæring af af nogen slags er forbudt under demonstrationen. En vandflaske at drikke fra er både tilladt og anbefalet.

Da det kan være svært at finde en parkeringsplads, anbefales det at efterlade bilen udenfor centrum og tage offentlig transport ind til samlingspladsen, Kungsholmstorg. Sørg for at at være ude i god tid. Under tidligere demonstrationer har politiet nægtet at lade folk komme ind hvis de kom for sent til samlingspladsen.

Efter demonstrationen vil der være en eftersamling, hvor der bliver tilbudt en bid mad. Der vil være en frivillig entré på 100 kroner.

For eventuelle spørgsmål om demonstrationen, som eksempelvis samkørsel eller overnatning, kan du kontakte Joachim Comstedt, telf: 073-742 19 65.

Vi ses i Stockholm!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //