Internathunde skudt i Australien på grund af Covid-19-restriktioner

AUSTRALIEN: Flere hunde som er blevet reddet og beslaglagt af politiet i New South Wales, Australien, er blevet skudt efter ordre fra myndighederne.

Illustrationsbillede. Foto: Twitter.

Bourke Shire Council, dræbte hundene for at forhindre frivillige på et dyreinternat i Cobar i at hente dyrene i sidste uge, ifølge et medlem af  Office of Local Government.

»OLG er blevet informeret om, at rådet besluttede at gøre dette for at beskytte sine medarbejdere og samfundet, herunder sårbare aboriginale befolkninger, mod risikoen for COVID-19-smitte«, sagde en talsmand fra regeringsagenturet.

Talsmanden sagde, at agenturet undersøgte omstændighederne ved hændelsen for at finde ud af, om love om forebyggelse af dyremishandling var blevet brudt.

En kilde, der kender til situationen, sagde, at frivillige i krisecenteret var klar til at modtage dyrene og havde COVID-19-sikre foranstaltninger til at håndtere hundene.

Ifølge NSW Health har der ikke været nogen nylige lokale tilfælde af COVID-19-smitte i Cobar, selvom der er fundet fragmenter af virussen i områdets kloaksystem.

Kommunalminister Shelley Hancock, der tidligere har stået over for spørgsmål i parlamentet om nedskydningen af dyr, ønskede ikke at kommentere på sagen. Dyrerettighedsforkæmperen Lisa Ryan opfordrede imidlertid til en hasteundersøgelse.

»Vi er dybt bekymrede og fuldstændigt rystede over denne hårdhændede nedskydning af hundene, og vi afviser fuldstændig rådets uacceptable begrundelser for, at disse drab tilsyneladende blev foretaget som en del af en COVID-sikkerhedsplan«, sagde Ryan, Animal Liberation‘s regionale kampagneleder.

Kilde:
The Sydney Morning Herald


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Sådan noget svineri
  Håber at der kommer et opgør hvor dem der har hjulpet eliten med at opretholde og udført corona restriktionerne bliver straffet.
  Og jeg undrede mig meget at der er folk der er villige til at udføre disse ordre mod deres eget folks bedste.
  Måske det er alle de år hvor det unaturlige er blevet gjordt til det normale og der er kommet fremmede til landet så nationerne ikke er harmoniske længere, globalisternes plan ser ud til at virke


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //