Intet hvidt blod for jøden Zelenskyj

UKRAINEKONFLIKTEN: Endnu engang dør uskyldige europæere på en jødes vegne. Hvornår slutter det?

Ukraines jødiske præsident (CC BY 4.0).

Mens konflikten om den ukrainske hovedstad Kiev i skrivende stund ser ud til at eskalere, finder jeg det nødvendigt at reflektere over den jødiske præsident, den tidligere komiker Volodymyr Zelensky.

Siden starten på konflikten i Ukraine har Zelenskys siddende regime gennemført en række aktioner, der har mødt bemærkelsesværdigt lidt kritik fra vestlige medier. For det første har alle mandlige borgere mellem 18 og 60 år fået forbud mod at forlade landet. Dette er særligt interessant i betragtning af den voldsomme kritik, der blev rejst mod den syriske regerings praksis med værnepligt for mænd i alderen 18 til 42 år under den syriske borgerkrig, hvilket førte til betydelige kontroverser om, hvorvidt dette udgjorde et gyldigt grundlag for asyl for syriske mænd. Der er ikke rettet en sådan kritik mod den ukrainske regerings beslutning.

For det andet har regeringen indtil videre uddelt mindst 25.000 automatvåben til civile, inklusive granatkastere. De ukrainske myndigheder har opfordret sine borgere via tv-udsendelser og givet instrukser om at lave improviserede våben i form af molotovcocktails, som også er blevet dækket næsten ukritisk af vestlige medier.

Ifølge Genève-konventionerne for krigsretlige handlinger skal kombattanter bære tydelig identifikation for at opretholde en klar skelnen mellem soldater og civile. Ved at bevæbne civile overtræder Zelensky og den ukrainske regering international lov og viser foragt for sikkerheden for de borgere, de hævder at ville beskytte.

At lægge våben i hænderne på civile vil uden tvivl føre til, at civile bliver dræbt. Grusomhedspropaganda med døde civile i de vestlige medier kan så tvinge NATO til at gribe ind og eskalere konflikten.

Selvom de er få i antal, er nogle rationelle stemmer trængt ind i kakofonien af ​​anti-russisk hysteri i de vestlige medier. En af dem er den pensionerede amerikanske oberst Douglas Macgregor, der i et sobert interview på Fox News talte for en fredsløsning med et »neutralt« vestligt Ukraine og advarede mod at dæmonisere Putin og Rusland. Macgregor angreb også forestillingen om Ukraine som et liberalt demokrati ved at adressere landets massive korruptionsproblemer og Zelenskys fængsling af journalister og politisk opposition. Til sidst erklærer han uden forbehold, at USA bør »holde sig ude« af Ukraine.

Ud over Macgregors kommentarer om den siddende ukrainske regerings korruption er det værd at bemærke Vestens betydelige interesser i det nuværende regime, som går tilbage til farverevolutionen mod den tidligere ukrainske præsident Viktor Janukovitj, som beskrevet af forfatteren Scott Howard:

Den nyliberale kabals forbehold over for Janukovitj var godt understøttet, da han ikke blot nægtede at rette sig efter NATO, men også gjorde det samme i forbindelse med en EU-associeringsaftale, som trak landet tættere på Rusland og den eurasiske økonomiske union. Da beslutningen blev truffet om at suspendere associeringsaftalen, som på signal, begyndte massedemonstrationer, og familiære kor om korruption og »menneskerettighedsforbrydelser« rungede i Kievs gader, mens den tyske NGO Transparency International (som har rådgivende status ift. UNESCO og er en deltagerorganisation i FN’s Global Compact) fordømte Janukovitj-regimet som dybt korrupt, faktisk det værste i verden. En anden farverevolution fulgte snart, hvor Janukovitj blev tvunget til at træde tilbage og den midlertidige regerings beslutning om at underskrive associeringsaftalen med EU. Fælles NATO-øvelser og militærfinansiering kom i 2015 og i 2017 begyndte forhandlingerne om at blive medlem af NATO, i 2018 blev Ukraine tilføjet listen over potentielle NATO-medlemmer (i partnerskab med Bosnien og Georgien), i 2019 en forfatningsafstemning i det ukrainske parlament, der gjorde tiltrædelsen lettere, og i 2020 tilsluttede Ukraine sig NATO’s Enhanced Opportunity Partner-interoperabilitetsprogram.

The Open Society Playbook, side 71. Signeret oversættelse.

I lyset af al denne information er det svært at betragte opfordringerne fra de vestlige medier om»demokrati« og »frihed« som andet end kynisk propaganda, der har til formål at dække over, hvad der i virkeligheden er et geopolitisk spil mellem Vesten og Rusland.

Tragisk nok er det langt fra første gang, ukrainske borgere lider unødigt under et jødisk overhoved. Mange læsere vil være bekendt med Holodomor, den menneskeskabte hungersnød, der udslettede millioner af ukrainere mellem 1932 og 1933, en forbrydelse, der ofte tilskrives den jødiske Lazar Kaganovich.

Uanset om han klæder sig i kommunismens eller den vestlige kosmopolitismes kappe, forbliver jøden og hans effekt på det ukrainske folk uændret.

Denne artikel er ikke beregnet til at støtte Vladimir Putins militære handlinger, begået nu eller i fremtiden, mod det ukrainske folk. Det er kun meningen at påpege, at jøden Volodymyr Zelensky ikke fortjener en eneste dråbe hvidt, ukrainsk blod spildt på hans vegne.

Kilder:
USA Today
Frihetskamp
InfoMigrants
Washingtonpost
RadioFreeEurope
https://casebook.icrc.org


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //