Irsk politi arresterer modstandere af det hvide folkemord

IRLAND: Det irske folk går på gaden i protest mod masseindvandringen og de planlagte migrantcentre i deres land.

Irsk homopoliti. Foto: infomatique ( CC BY-SA 2.0 ) via Wikimedia Commons

Mens irerne nu går på gaden for at protestere mod folkeudskiftningen og planlagte migrantcentre i deres områder, begynder det irske politi, eller Gardaí, at træde til for at dæmpe offentlig utilfredshed, skriver Nordfront.se. Ifølge Independent holder politiet op mod 20 personer, de kalder »provokatørere fra den yderste højrefløj« under overvågning.

Politierklæringen kom efter, at en kendt anti-immigrationsaktivist, Graham Carey, blev anholdt i sit hjem onsdag. Carey bliver afhørt for at angiveligt have begået »forbrydelser mod staten«. Carey skal blandt andet have protesteret mod corona-restriktioner uden for politikernes hjem og skrevet i et tweet opfordringer til irere, der beordrede migranter i en teltlejr om at forlade stedet.

Ifølge avisen var Careys anholdelse kun begyndelsen.

– Der kommer flere anholdelser. Der er meget tæt overvågning af nogle personers aktiviteter på internettet, hvilket resulterer i problemer på gaden, siger en kilde til Independent.

Migrantcenter brændt i Dublin?
Ifølge Twitter-profilen RM.tv blev en migrantfacilitet i Dublin brændt ned få dage før den skulle fyldes med racefremmede migranter:

Ifølge det irske parlamentsmedlem Gary Gannon var der dog ingen planer om at huse »migranter« i bygningen.

– Der havde været rygter om, at bygningen skulle bruges til at huse migranter, men det vidste myndigheden ikke selv noget om. »Jeg havde tidligere udtalt mig om bygningen, og at det var upassende at huse folk der,« sagde Gannon til Sunday World.

Kropskameraer og trusler fra politikere
Ifølge den irske justitsminister, Simon Harris , har immigrationsmodstanderne ikke kun truet dem, »der søger hjælp fra Irland«, men også politiet.

Han fortsatte med at sige, at denne adfærd fra folk, der er »fast besluttet på at så splittelse«, ikke vil blive tolereret.

Som en løsning på de påståede øgede trusler foreslår justitsministeren, at alle politifolk skal udstyres med kropskameraer for lettere at identificere og retsforfølge de skyldige.

– Vi har set effektiv brug af kropskameraer i andre jurisdiktioner. Dette udstyr har potentiale til at afskrække overgreb på politibetjente, og når der sker overfald, vil der være stærke beviser for at bringe gerningsmændene for retten, kommenterede Harris ifølge Independent.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Noel khamo says:

    Jeg kan se homoseksuelle som irske betjente


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //