Islamozionister mobiliserer

GEOPOLITIK: Flere jødiske grupper i Vesten planlægger nu aktioner for at vise deres modstand mod, hvad de mener er en kinesisk politik for systematisk undertrykkelse af de muslimske uighurer, det turko/turkmenske mindretal i landet. Især grupper i Tyskland vil være aktive nu under de olympiske lege i Kina.

Skærmdump fra Twitter.

Jødiske grupper og organisationer i Vesten, især i Tyskland, England og USA, vil nu være aktive under De Olympiske Lege i Kina for at vise deres modstand mod, hvad de mener er en systematisk undertrykkende politik fra de kinesiske myndigheders side over for det turkmenske mindretal, Uighurerne. Disse jødiske grupper hævder endda, at der er et folkedrab i gang, da de kinesiske myndigheder blandt andet angiveligt steriliserer mødrene blandt uighurerne. Der hviler således et særligt ansvar på jøderne ifølge disse grupper og organisationer (i øvrigt samme argumentation som jødiske grupperinger med base i Vesten, og som arbejder for åbne grænser og liberal flygtningepolitisk, bruger).

Lederen af den jødiske Never Again Right Now, Mischa Ushakov, udtaler: »Som jøde i Tyskland bliver man altid set som en ekspert i folkedrab. Da Bini og jeg startede denne kampagne, havde vi et håb om, at vi som jøder, der taler om folkedrab, og nogle af os er efterkommere af Holocaust-overlevende, ville få mere opmærksomhed. Jeg kalder det en desintegration af narrativet: Folk i Tyskland vil altid se offeret i mig, så hvis jeg får chancen, vil jeg tale om noget, de ikke vil høre«.

USA, Storbritannien, Canada og Australien boykotter De Olympiske Lege i Kina på diplomatisk niveau.

Disse lokale kampagner i Vesten er dog en del af en geopolitisk krig, hvor det liberale Vestens regimer og deres vasaller groft sagt er i modstrid med de mere traditionelle, kulturelle og værdibaserede nationer, primært Rusland og Kina. Der er masser af eksempler på disse jødiske gruppers definition af »en systematisk og undertrykkende politik« og »folkedrab« rundt om i verden, som ikke bliver beæret med deres opmærksomhed. Havde dette været en ægte og oprigtig følelse, tro mod principperne, ville de samme organisationer for længst have fokuseret på Myanmar og rohingyaerne, herunder deporteringen af ​​sidstnævnte etniske gruppe til øen Bhasan Char for internering i koncentrationslejre. Rohingyaernes skæbne tjener dog ikke disse gruppers og dermed Israels interesser (militærjuntaen havde indtil for nylig en jødisk spindoktor fra Canada, den tidligere Mossad-agent Ari Ben-Menashe. Og højst sandsynligt virker disse jødiske grupper i diasporaen som en front, som agenter, for den israelske stat).

George Soros’ National Endowment for Democracy har stor omsorg for Uighurene. Skærmdump fra Twitter.

Da Israel for to år siden hjalp de turkmenske nationer Tyrkiet og Aserbajdsjan med at bombe (herunder målrettet ødelæggelse af kirker og klostre uden militær relevans) og tilbagetage store områder fra den ældste kristne nation i verden, Armenien, blev det klart, at dette var en del af et større og en mere langsigtet strategi. Israel behøvede ikke at bidrage til konflikten, men valgte alligevel at engagere sig aktivt som part (ca. 60 % af Aserbajdsjans arsenal var på det tidspunkt importeret fra Israel; i mellemtiden er der dog skabt en luftbro mellem landene, ved brug af luftrummet til Tyrkiet, hvilket må betyde en væsentlig forøgelse af dette arsenal. Krigen i 2020 var således højst sandsynligt blot en optakt til, hvad der skal komme). Strategien er en Turko/Turkmensk kile ind i Kaukasus, hvilket vil destabilisere Rusland og omringe Europa. Det seneste forsøg på denne strategi kom i Kasakhstan tidligere på vinteren, hvor rasende folkemængder angiveligt gjorde oprør mod stigende energipriser. Vi ved dog endnu ikke, om dette virkelig var den egentlige årsag. Hvad vi ved er, at vestlig indflydelse og påvirkning har været i gang i lang tid gennem det uighuriske mindretal, blandt andet har George SorosNational Endowment for Democracy også været meget aktiv her. »Deres mand« i Almaty har været den tidligere premierminister og indtil nu chef for efterretningstjenesten, Uighur Karim Masimov (på Hunter Bidens laptop blev der henvist til Masimov, hvor Biden omtalte Masimov som en »god ven«). Denne har således fungeret som en femtekolonist i landet, og hans skæbne er nu uklar, men han skal være arresteret af myndighederne, og man må tro, at han sidder på vitale oplysninger om urolighederne, som de ønsker at få gennemgået.

Hvorfor ønsker Israel denne udvikling? Landet har vist sig at trives bedst sammen og i alliance med islamistiske, teokratiske stater og vasaller fra den vestligt orienterede interessesfære. På den anden side har sekulære, kristne og modstandere af den liberale verdensorden generelt været en væsentlig hindring for Israels interesser. Derudover har landet noget, som de vestlige »demokratier« mangler: en etno-/religiøs komponent, der får dem til at tænke og planlægge 100, 200, 500 år frem, for befolkningens overlevelse. De vestlige »demokratier« tænker på det næste valg, den næste udnævnelse i en international organisation, på biografien, der skal skrives; det er eftermælet, der skal sikres.

De forskellige turko/turkmenske områder og folkegrupper. Pan-Turkisme.

Kilder:
JTA
21stcenturywire


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Virkelig god artikel og journalistik.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //