Israel forsøger at bombe Syrien igen

Jødisk terror: Ifølge det russiske forsvarsministerium blev 4 israelske missiler, som blev affyret fra israelske jetfly, stoppet af syriske luftforsvarssystemer, under endnu et angreb på det arabiske land.

Vicechef for ministeriets Center for Forsoning af Modsatte Sider i Syrien, admiral Alexander Vadim Kulit, sagde, at de russisk fremstillede Buk-M2E luftforsvarssystemer opfangede og ødelagde i de tidlige timer på torsdag alle projektiler, der blev affyret mod al-Qusayr distrikt, der ligger ca. 35 kilometer syd for Homs.

Kulit bemærkede, at to israelske F-16 jagerfly lancerede missiler på flere faciliteter i byen og forårsagede materiel skade.

Den Libanesiske Hezbollah-modstandsbevægelse har kraftigt fordømt det seneste israelske luftangreb mod militære positioner i Syriens by Homs fra det libanesiske luftrum.

”Igen er syriske territorier blevet bombet, efter at israelske jetfly fløj gennem vores (libanesiske) luftrum, og der er total stilhed fra internationale organisationer og fortalere for nationers suverænitet og uafhængighed,” sagde bevægelsen i en erklæring frigivet torsdag.

Udtalelsen tilføjede, “Hvad der skete i går aftes var et åbenlyst angreb fra den zionistiske fjendes krigsfly på libanesiske og syriske lande.”

Luftangrebet var den tredje af sin art, som det israelske militær har udført mod det krigshærget Syrien på bare en uge.

Så sent som i mandags sagde Syriens officielle SANA-nyhedsbureau, at landets missilforsvarssystemer havde konfronteret israelske luftangreb nær byen al-Safirah, sydøst for den nordvestlige syriske by Aleppo.

Libanesisk tv-nyhedsnetværk al-Mayadeen rapporterede, at Israels mål var et fabriks- og forskningscenter i udkanten af ​​al-Safirah.

Kort efter skød det israelske militær artilleriskaller ind i det sydlige Libanon.

I en erklæring til SANA torsdag sagde det syriske forsvarsministerium, at de israelske besættelsesstyrker begik en ny luftangreb på den syriske arabiske republiks territorium omkring kl. 13 den 22. juli og lancerede missilangreb fra den nordøstlige retning af Beirut, der var målrettet mod nogle områder i al-Qusayr, Homs-provinsen.

Erklæringen blev afsluttet med, at den syriske arabiske republik som en af grundlæggerne af FN og troende på international legitimitet kræver, at Sikkerhedsrådet genoptager sit ansvar under FN-pagten, hvoraf det vigtigste er bevarelse af international fred og sikkerhed.

”Syrien opfordrer FN til at forpligte Israel til at respektere resolutioner relateret til 1974-aftalen Disengagement of Forces Agreement og holde alle parter, der støtter terrorisme og iværksætter angreb på syrisk suverænitet, ansvarlige for deres terrorisme og forbrydelser mod det syriske folk, som alle udgør åbenlyse overtrædelser af FN’s charter og international lov og Sikkerhedsrådets-resolution nr. 242, 338, 350 og 497 og alle relevante internationale resolutioner, ”tilføjede ministeriet.

Syrien sagde desuden, at de ikke vil tøve med at udøve sin ret til at forsvare sit territoriale integritet og suverænitet.

KILDE:
Tasnimnews
Tasnimnews


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //