Israels præsident klager over Mein Kampf fundet i Gaza

JØDISKE TRICKS: Israels præsident viste i søndags en kopi af Mein Kampf, oversat til arabisk, under et interview med det britiske BBC. Senere afslører han, at Hamas har sit hovedkvarter under Shifa-hospitalet, og afslutter med, at Hamas’ “ISIS-Hitler-ideologi” skal udryddes for at opnå fred.

Herzog viser ivrigt sit fund frem. Foto: Skærmbillede

Søndag deltog Israels præsident Isaac Herzog i en video-interview med BBC, hvor han besvarede spørgsmål om “landets” terrorkampagne på Gazastriben. I interviewet viser præsidenten en kopi af den østrigske kunstner og politiker Adolf Hitlers selvbiografi, Mein Kampf. Han hævder, at eksemplaret er fundet på en Hamas-soldats lig, som blev fundet død i et børneværelse. Senere tilføjer han, at børneværelset “var en base, der blev brugt til terroristaktiviteter af terrororganisationen Hamas.”

— Dette er Adolf Hitlers bog, Mein Kampf, oversat til arabisk. Dette er bogen, der førte til holocaust og bogen, der førte til Anden Verdenskrig, klagede Herzog, mens han holdt bogen op foran kameraet.

Herzog erklærede derefter, at Hamas-soldaten “tog noter, markerede sektioner og studerede igen og igen Adolf Hitlers ideologi for at hade jøder, for at dræbe jøder, for at brænde og slagte jøder, uanset hvor de befinder sig. Dette er den virkelige krig, vi står over for.”

“IDF er en human hær”

Præsidenten for den zionistiske besættelsesmagt hævder, at “landets” hær, IDF – på trods af at over 4000 børn hidtil er blevet dræbt – bliver beskrevet dårligt af Hamas, og at den internationale medie køber det forkerte billede. Ifølge Herzog skulle IDF nu befinde sig ved Shifa-hospitalet, og han afslører pludselig, at Hamas har sit “hovedkvarter” under hospitalet. Trods dette går hæren ikke ind på hospitalet.

— Der er masser af vildledende information fra Hamas. Der er elektricitet på Shifa-hospitalet, alt fungerer der, vi kommunikerer med hospitalets ledelse. Desværre er der en enorm terrorbar under hospitalet, faktisk er hovedkvarteret for HAMAS ISIS-operationer lige under hospitalet.

Præsidenten præsenterer ingen beviser overhovedet for sine påstande om hovedkvarteret, men beklager sig i næste sætning over, at jøderne i det besatte Palæstina ikke får lov til at massakrere civile i fred.

— Hvad skal vi gøre? Skal vi bare forlade det og opleve det samme igen om nogle år? Og du vil sige, at det er uforholdsmæssigt, og at civile vil blive dræbt?

Jødepræsidenten afslutter med at udtale noget usammenhængende om, at Hamas’ “ISIS-Hitler-ideologi skal udryddes for at muliggøre fred i Mellemøsten”.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk says:

  eksemplaret er fundet på en Hamas-soldats lig, som blev fundet død i et børneværelse. Senere tilføjer han, at børneværelset “var en base, der blev brugt til terroristaktiviteter af terrororganisationen Hamas.”

  +10 point for kreativitet

 • Noel khamo says:

  Den bog har jeg os


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //