Italiensk politiker kræver Bill Gates fængslet og mener at coronavirusset er et hoax

ITALIEN: Den italienske politiker Sara Cunial tordnede i en tale i det italienske parlament mod blandt andet Bill Gates, tvangsvaccination og italiensk Deep State. Massemedierne reagerede hurtigt og kaldte det for konspirationsteori og misinformation. 

Parlamentsmedlemmet fra Rom er en velkendt anti-vaccineaktivist. Sara Cunial har kaldt coronavirus et hoax. Hun blev sparket ud af 5-stjerne-bevægelsen sidste år på grund af hendes syn på vacciner.

Det italienske parlamentsmedlem udøvede sine parlamentariske privilegier til d. 14 maj at holde en kritisk tale om blandt andet Bill Gates. Dette er ikke den type tale, man hører i et parlament hver dag. Hun opfordrede de italienske lovgivere til at afvise COVID-19-vaccinationsplanerne, og tilføjede, at de genetisk modificerede organismer (GMO’er) og 5G også er en del af Bill Gates uhyggelige planer.

I sin tale beskyldte Cunial Microsoft-medstifter Bill Gates for en række forseelser, herunder planlægning af en afbefolkning af verden – endda et ønske om folkedrab; skabelse af et diktatorisk monopol over den globale økonomi; at forårsage en polioepidemi i Indien der lammede tusindvis af børn; og at skabe vacciner, der “steriliserede millioner af kvinder i Afrika”. Udover Gates kritiserede Cunial også World Economic Forum i Davos, Verdenssundhedsorganisationen WHO, det globale finansielle system og en “italiensk deep state”-klike, der involverer den nuværende og tidligere premierminister, medicinalindustrien og højteknologiske virksomheder, for at profittere af COVID-19-pandemien på borgernes bekostning.

Cunial angreb også den italienske regerings nedlukningstiltag for at bekæmpe coronavirus-pandemien. Ifølge Cunial tjener nedlukningen kun den globalistiske dagsorden for Deep State og Bill Gates.

Den italienske parlamentsmedlem sagde om nedlukningen, ”Det egentlige mål med alt dette er total kontrol. Absolut dominans af mennesker, omdannet til forsøgskaniner og slaver, hvilket krænker suverænitet og fri vilje”.

Hun stoppede ikke der. I sin tale bad det italienske parlamentsmedlem premierministeren om at sende Bill Gates til Den Internationale Straffedomstol. ”Næste gang du modtager et telefonopkald fra filantropen Bill Gates, skal du videresende det direkte til Den Internationale Straffedomstol for forbrydelser mod menneskeheden”.

Lyt til Cunial’s tale nedenfor:

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //