Italienske »nationalister« omfavner globalismen

ITALIEN: Italiens »nationalistiske partier« afslører i et dokument, at de opgiver deres modstand mod både EU og NATO, og ønsker at udvide samarbejdet med USA.

Matteo Salvini, Giorgia Meloni och Silvio Berlusconi. Foton: European Parliament, (CC BY-SA 4.0) / Wikipedia, (CC BY-SA 4.0) / CC public domain.

Italiens tre store »nationalistpartier«, Fratelli d’Italia, Lega Nord og Forza Italia, har underskrevet en fælles regeringsplan forud for det italienske valg den 25. september.

I dokumentet, som avisen Politico har set, gør de afkald på flere af deres tidligere hovedspørgsmål.

Den »nationalistiske« koalition vil ifølge avisen opgive sin modstand mod både EU og NATO, samtidig med at den vil udvide samarbejdet med USA og skærpe sanktionerne mod Rusland.

»Italien er en komplet del af Europa«, beskriver parterne og lover, at landet yderligere vil blive en del af »den europæiske integration«. U-vendingen forventes ifølge Politico at tiltrække interesse fra investorer og andre EU-politikere forud for valget.

Koalitionen, der ledes af Giorgia Meloni, Matteo Salvini og Silvio Berlusconi, forventes ifølge meningsmålinger, at kunne indtage en regeringsposition efter efterårets valg. Derfor vil de forsikre de økonomiske interesser, at de nu står bag Italiens globalistiske tilslutninger.

Så sent som sidste år underskrev Fratelli d’Italia og Lega Nord en erklæring sammen med andre europæiske partier, hvori de kaldte EU »et værktøj for radikale kræfter, som ønsker at gennemføre en kulturel, religiøs transformation og endelig en nationsløs konstruktion af Europa«.

Kilde:
Politico


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Shit han ligner en perker ham der Salvini

 • Organ høstning. says:

  Skyd lortet og sælg organerne. Eventuelt pres resten af liget sammen til hundefodder – Husk at kast hundelorten i skraldespanden!

 • noel khamo says:

  de er nationlister og ikke nazister

 • Peter, jeg synes også han ligner en perker / med stavefejl, åbenbart 🤣


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //