Jacinda Ardern bekræfter: Uvaccinerede vil ikke have de samme rettigheder

NEW ZEALAND: New Zealands premierminister Jacinda Ardern blev på et pressemøde spurgt, om indførelsen af ​​vaccinepas vil betyde, at uvaccinerede bliver andenrangsborgere, noget hun med et smil bekræftede.

Jacinda Ardern (t.v.). Foto: New Zealand Government, Office of the Governor-General, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons.

New Zealands premierminister Jacinda Ardern holdt for nylig en pressekonference, hvor hun blev spurgt af en journalist, om indførelsen af ​​vaccinepas ville betyde, at de, der har valgt ikke at blive vaccineret mod covid-19, bliver andenrangsborgere. Smilende svarede hun, at det er præcis sådan det bliver.

Ifølge Ardern er den planlagte udelukkelse af en stor del af landets befolkning – omkring 70 procent er fuldt vaccineret og yderligere 10 procent har fået første stik – motiveret af de vaccineredes ret til sikkerhed, de skal vide at de ikke risikerer at blive syge ved kontakt med uvaccinerede.

Sidste år blev regeringen beskyldt for at ville indføre netop vaccinepas, hvilket de så afviste. Dem, der dengang advarede mod dette, blev kaldt konspirationsteoretikere, men nu bekræfter statsministeren selv, at de havde ret.

Befolkningen i New Zealand har i dag en befolkning på 5 millioner mennesker. De, der endnu ikke er vaccineret, udgør omkring en million indbyggere.

Hvad livet for uvaccinerede ikke kommer til at indeholde, defineres af Ardern som følgende:

– Hvis du vil have sommer, hvis du vil kunne gå på barer og restauranter, så bliv vaccineret. Hvis du ønsker at blive klippet, så bliv vaccineret. Hvis du vil til koncert eller festival, så bliv vaccineret. Hvis du vil i fitnesscenter eller se sport, så bliv vaccineret. Hvis du ikke bliver vaccineret, vil der være hverdagsting, du går glip af.

Kilde:
Stuff.co.nz


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jeg kan ikke klare at se og høre på denne psykopatiske globalistskøge, der ligner en hest når den åbner munden, og det ville være passende hvis den ene million af uvaccinerede New Zealændere tog hver deres sprøjte og “vaccinerede” hesten, der taler i klippet, så den kan føle sig “sikker”.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //