Jøden Jeffrey Epstein arresteret for sexhandel med mindreårige

USA: Den amerikansk-jødiske pædofil, milliardæren Jeffrey Epstein, blev arresteret i lørdags. Ifølge flere kilder i det amerikanske retsvæsen er han mistænkt for sexhandel med mindreårige.

Den amerikansk-jødiske pædofile milliardær Jeffrey Epstein (66) blev arresteret i New York lørdag aften. I følge flere kilder i det amerikanske retsvæsen er han mistænkt for sexhandel med mindreårige.

Dette skal være tilfældet om flere mindreårige i både New York og Florida. Den jødiske finansmand skal have betalt snesevis mindreårige for «massage» og seksuelle ydelser mellem 2002-2005, men også have planlagt nye sexhandelskriminalitet, hvilket sammenlagt kan give ham op til 45 års fængsel.

Epstein er indkaldt til retten i New York i dag.

– Indslag om anklagerne mod Jeffrey Epstein.

– Dette har virkelig ladet vente på sig, siger advokaten David Boies, som repræsenterer de krænkede i sagen, Virginia Roberts Giuffre og Sarah Ransome.

– Det er et stort skridt på vejen for retfærdighed for alle ofrene for hr. Epsteins sexhandelsvirksomhed. Vi håber, at anklagemyndigheden ikke stopper ved Epstein, da der var mange som var indblandet, som sammen med ham gjorde sexhandelen mulig, siger Boies.

Flere af milliardærens ansatte og medarbejdere antages at have hvervet piger til Epstein, og nogle ofre rekrutterede ifølge retsvæsnet til sidst selv.

Det fremkommer i tiltalen, at pigerne var så unge som 14 år og at Epstein vidste de var mindreårige.

i 2008 blev Epstein dømt til 18 måneders fængsel efter at have erklæret sig skyldig i at have haft sex med en 14-årig pige. Havde han ikke indgået en aftale med anklagemyndigheden og de krænkede, havde han risikeret 15 års fængsel, hvilket tyder på,at det handler om meget alvorlig kriminalitet.

I mere end et årti har Epsteins overgreb været kilde til søgsmål, efterforskninger og skriverier i pressen, men til trods for al opmærksomheden har finansmanden formået at undgå mærkbar straf.

Avisen Miami Herald publicerede i slutningen af 2018 en serie om hvordan finansmandens rigdom, magt og indflydelse har beskyttet ham fra føderal tiltale.

I flere år har The Daily Beast rapporteret om Epsteins angivelige overgreb, hans korte fængselsstraf og lette behandling fra den føderale anklagemyndighed, som nedlagde en 53 sider lang tiltale mod ham.

Epstein har i en tidligere sag fået en aftale med retten, delvist fordi anklagemyndigheden frygtede at sagen ikke kunne vindes, da finansmandens stjerneadvokater havde fundet ufordelagtig information om ofrene, som for eksempel indlæg på sociale medier, hvor narkotikamisbrug var antydet.

Op gennem tiden har milliardæren helt uhindret af myndighederne kunnet rejse frem og tilbage mellem sine forskellige ejendomme i blandt andet Palm Beach, New York, Virgin Islands og New Mexico i sit privatfly, hvor unge kvinder skal være blevet transporteret, for at forenkle de systematiske overgreb.

Den jødiske milliardær har koblinger til magthavere som USA’s præsident Donald Trump, det britiske kongehus og den tidligere præsident Bill Clinton.

Kilde:
The Daily Beast


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //