Jøder i Frankrig vil stoppe “Den Gule Pest”

JØDISK LIDELSE: Under De Gule Vestes 13. protestweekend på stribe skrev nogen “JØDER” på Bagelsteins butiksruder.

Bagelstein i Paris. Nogen har skrevet “JØDER!” på tysk.

Protestbevægelsen De Gule Veste i Frankrig gennemførte lørdag sin 13. weekend med demonstration. De Gule Veste protesterer mod globalisme, bankvældet og kræver landets globalistiske præsident, mangemillionæren Emmanuel Macrons fratræden.

Det jødisk-ejede og kontrollerede massemedie i Frankrig har været lige så fordømmende af folks protester, som regeringen har været. De Gule Veste har gentagne gange udtrykt antisemitiske ytringer.

Mange alternative kommentatorer mener, at det er fordi franskmændene ofte er opmærksomme på, hvordan jødisk magt er forbundet med de stadig mere vanskelige levevilkår i de franske middel- og arbejderklasser.

“Juden!”
I løbet af weekendens protester skrev nogen ordet “JØDER!” – på tysk – med gul maling på en butiksrude på Bagelsteins bagelrestaurant beliggende på det attraktive L’isle-Saint-Louis, midt i Paris.

Tiltaget fik brugere på sociale medier til at reagerer. Musiker- og filmmusikkomponisten Jean-Yves D’Angelo, der blandt andet spillede på velgørenhedskoncerter for børn på et israelsk hospital, lagde et billede op af skriften på sociale medier og skrev, at han var “bekymret” over det.

D’angelos billede har nået den internationale presse. Flere aviser mener, at dette er en meget alvorlig hændelse.

“Stop den gule pest!”
Facebook-bruger Frédéric Haziza reagerede på d’Angelos bekymrede indlæg ved at kræve, at “Den Gule Pest”, det vil sige protestbevægelsen, må stoppes.

Det er som i den gamle gode nazistiske tid. De Gule Veste og deres faktiske leder Eric Drouet, Maxime Nicolle, Christophe Chalençon og andre, er en gul pest, der minder alt for meget om Den Brune Pest…

”Depuis 1789”: Bagelstein blev grundlagt samme år som jøderne udførte deres endelig succesrige “franske” revolution i 1789.

Tegneserientegneren Joann Sfar har også udgivet en lang “indigneret” tekst, hvori han skriver, at antallet af anti-jødiske plakater, slagord og graffiti har øget eksplosivt siden De Gule Veste begyndte deres protester, meddeler den fransk-jødiske avis Le Monde i sin israelske netudgave.

Den franske regering slår stadig hårdere ned på De Gule Vestes protester. Samme dag, lørdag, fik en demonstrant en arm revet af, da politiet affyrede en tåregasgranat ind i folkemængden.

Det er også kommet frem fra franske medier, at mindst 150 demonstrerende Gule Veste kontinuerligt aflyttes af franske sikkerhedstjenester.

Kilder:
Facebook/Jean-Yves D’Angelo
Facebook/Frédéric Haziza
Un tag antisémite sur un « Bagelstein » provoque l’indignation


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Interessant udvikling. Høre aldrig om det i (((medierne)))

 • Læste for et par minutter siden at hele 44% af De Gule Veste tror på at der er en zionistisk sammensværgelse for
  at overtage verden.Tallet for franskmænd som helhed er kun 22%.

  Ikke dårligt.

 • JANE VON RATHSACH says:

  Retten til at demonstrere fredeligt har lange traditioner i Frankrig. Makronen med bøsse kontakter kører i spor med banker og medier, som skjuler en snigende uhellig magtovertagelse af globalisterne.
  Det er IKKE de GULE som forurener politisk med løgne, EU og tyskermerkels nul
  vækst i Europa.
  Det kommer fra Bruxelles og kulturmarxisterne indhyllet i klima fra de varme landes overskudsbefolkning.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //