Jøder og afrikanere allierer sig i anti-hvid kulturprojekt

JØDISK MAGT: I starten af februar blev organisationen »Sort-jødisk underholdningsalliance« oprettet, hvis formål er at føre kulturkamp mod hvide. En af organisationens topsponsorer er jødisk magtorganisationen ADL.

T.v. Jødisk rabbiner, t.h. BLM-bevægelsen. Foto: CC Public Domain.

Den 1. februar blev dannelsen af ​​organisationen »Sort-jødisk underholdningsalliancen« (BJEA), eller Black-Jewish Entertainment Alliance annonceret, en organisation der sigter mod at føre kulturkamp mod hvide mennesker.

Deres hjemmeside beskriver, at begge etniske grupper skal hjælpe hinanden på en tid, hvor racisme og antisemitisme øges rundt omkring i verden.

Begge folkegrupper betragter sig selv som undertrykt af hvide.

 

BLM-bevægelsen bliver zionistisk

Organisationens mål, under alle omstændigheder fra jødernes synspunkt, vil være at skabe en zionistisk holdning selv blandt den voldelige Black Lives Matter-bevægelse.

Gennem finansielle gulerødder og politisk lobbyvirksomhed får organisationen førende sorte profiler til at distancere sig fra grupper, der strider mod jødernes interesser, såsom Nation of Islam.

BLM-bevægelsen har også tidligere vist forsigtig støtte til Palæstina i konflikten med Israel, noget som den nye jødiske magtorganisation har til hensigt at sætte en stopper for. Man ønsker i stedet, at de sorte skal fortsætte med at angribe hvides interesser, samtidig med at de beskytter jødernes interesser.

 

En organisation med en jødisk baggrund

En af de nye lobbygruppers største sponsorer er en endnu større jødisk magtorganisation, Anti Defamation League (ADL). ADLs administrerende direktør, Jonathan Greenblatt, gik tidligt ud med sin støtte til BJEA.

Organisationens medlemmer er anført i en pressemeddelelse, de udsendte tidligere på denne måned. Ud over et antal sorte berømtheder er de fleste af medlemmerne fremtrædende jøder i underholdningsindustrien.

Et af de noget uventede medlemmer af den jødiske magtorganisation er den sorte rapper Nick Cannon. Han har tidligere kritiseret en del jødiske profiler, som han mener var involveret i undertrykkelse af sorte, hvilket resulterede i, at han mistede sit job på den jødisk-ejet tv-kanal CBS Viacom.

Efter at have omfavnet zionismen og tilsluttet sig den sort-jødiske lobbyorganisation, fik den tidligere kritiker sit job tilbage hos CBS.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Selvfølgelig hedder den Sort-jødisk underholdningsalliancen, og ikke jødisk-sort. swartzen skulle nøde tro at det er jøderne der styre det hele. Og mere de er ligeglade med dem. De er bare en brik i spillet mod den toltale hvide folkedrab.

  • Stop med at støtte Hollywood og deres magt og indflydelse forsvinder

  • Stop med at undervise i Darwins evolutionsteori og jøderne vil miste kontrollen.

  • noel capo says:

    hvad ville men være når man blev elimineret


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //