Jødisk avis hylder «mangfoldigheden» i Bidens jødiske regering

JØDISK MAGT: Jødiske Dagens Nyheter hylder det såkaldte mangfoldige i Joe Bidens administration, hvor de ti højeste positioner er blevet givet til jøder.

Dele af Joe Bidens kabinet.

Som Nordfront for nylig rapporterede, er det nye kabinet, udpeget af den amerikanske præsident Joe Biden, det mest jødiske nogensinde i landets historie. For eksempel er justitsministeren, finansministeren, chefen for CIA og stabschefen for Det Hvide Hus alle jøder.

Det nye kabinet roses nu af den jødisk-ejet avis i Sverige Dagens Nyheter, der hylder «mangfoldigheden» i administrationen. De som  ikke er jøder tilhører for det meste andre såkaldte minoriteter, som f.eks. amerikanske urbefolkninger, latinamerikanere, sorte, homofile og kvinder.

Ifølge DN, der citerer den britiske BBC, er 50% af kabinetsmedlemmerne ikke-hvide mænd. Blandt «hvide mænd» regnes imidlertid jøder, hvilket betyder, at det faktiske antal hvide mænd i Biden-administrationen er forsvindende lille.

Dette er en klart højere andel af såkaldte minoritetsfolk end i Obama-administrationen, hvor 41 procent var minoriteter (undtaget jøder) og betydeligt højere end i Trumps, hvor 17 procent tilhørte en ikke-jødisk minoritet.

 

Kilder:
Dagens nyheter
BBC


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //