Jødisk leder: – Slagteloven er antisemetisk

KOSHER: Jøden Ervin Kohn går ud i medierne og kritiserer et forslag om et norsk forbud mod importeret kød som er slagtet uden bedøvelse, såkaldt schæchtning.

Ervin Kohn til højre, forstander i Det Mosaiske Trosamfund og leder i Antirasistisk Senter i Norge.

Dyrenes Beskyttelse i Norge gik for nyligt ud med et forslag om forbud mod import af kød som er slagtet uden bedøvelse. Et sådan forbud vil standse al import af både halalkød og kosherkød, dvs. kød slagtet efter henholdsvis islamiske og jødiske metoder, hvor der ikke bruges bedøvelse, hvilket er grunden til at metoden kritiseres af mange for at være unødvendig smertefuld for dyret.

Efter forslaget udtalte jøden Ervin Kohn, forstander i Det Mosaiske Trosamfund og leder i Antirasistisk Senter i Norge, sig til avisen Vort Land, hvor han sagde, at et eventuelt forbud ville være et brud på menneskerettighederne.

– Slagte loven er antisemitisk som den er. Hvis Norge forbyder import af kosherkød, er det et brud på menneskerettighederne, siger Kohn til Vort Land.

Kohn kræver endvidere, at jøder og muslimer burde få særbehandling af norske myndigheder:

– Har de tænkt at have en speciel type mærkning af jagtkød? Norske myndigheder burde gøre en lignende, kulturel undtagelse for jøder og muslimer, siger Kohn.

I Danmark importeres der stadig kosherkød fra udlandet.

Se video om kosherslagtning nedenfor (advarer mod stærke billeder):

Kilde:
Vort Land


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Haha. Jøderne er et forbandet folk. De er deres egen værste fjende. Det er helt perfekt. Inden længe, vil de vel påstå, at det er antisemitisk for goyim at trække vejret. Flere og flere vågner op til virkeligheden, når de ynker og klynker på den her måde.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //