Jødisk magt-chefen Helle Klein: Demokratiets essens er at forbyde kritik

JØDISK MAGT: Den Nordiske Modstandsbevægelse er i følge jødisk magt-lederen, Helle Klein, en «terrororganisation».

Helle Klein (CC 3.0)

I en lederartikel i Dagens Arbejde, «På høy tid å stoppe NMR», skriver jødisk magt-lederen, Helle Klein, at Den Nordiske Modstandsbevægelse er en «terrororganisation». Baggrunden er, at Den Nordiske Modstandsbevægelse skal have «slået folk ned, ødelagt monterer og spredt sit antisemitiske had under Almedalsugen i nu flere år».

Klein beklager sig over, at «hadangrebene» ikke har ført til fældende domme, hvilket i juridisk forstand betyder, at ingen forbrydelse har fundet sted. Hun mener, at det «ikke er klogt», at politiet vælger at lave egne vurderinger når de efterforsker hændelser – og at regeringen i stedet burde læne sig op af hvad løgnepressen skriver.

Nu er det op til Januaraftalens parter at bevise, om de smukke ord om at bekæmpe ekstremisme skal få politiske konsekvenser. NMR’s hærgen er en trussel mod demokratiet og må stoppes.

Klein skriver endvidere, at Almedalen handler om både møde og meningsudveksling. Dette gælder dog kun for «demokratisk indstillede personer», mens anderledestænkende grupper skal forbydes.

Er det virkelig i demokratiets interesse at lade en nazistisk antidemokratisk terrororganisation kuppe et arrangement, som handler om det politiske demokratis essens, nemlig mødet og meningsudvekslingen mellem demokratisk indstillede personer?

Ifølge Klein betyder Den Nordiske Modstandsbevægelses deltagelse på Almedalen «de facto en begrænsning af RFSL’s menneskerettighedsorganisationers, handicaporganisationers, opinionsdanneres, politikers og journalisters mulighed for at arbejde frit». På hvilken måde dette sker, kommer hun ikke ind på. Derimod har RSFL (Sveriges LGBT, red. anm.) og fire rigsdagsmedlemmer fra Vänsterpartiet frivilligt valgt af afstå fra at deltage på Almedalen takket være Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Kilde:
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Fedt at folkeforræderne holder sig væk. Det er godt. De skal helst helt væk.

  • falken says:

    Og hermed kan vi konkludere at Den Nordiske Modstandsbevægelse gør noget rigtigt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //