Jødisk »nazistjæger« skal lede efterforskningen vedrørende krigsforbrydelser i Ukraine

UKRAINEKONFLIKTEN: En jødisk »nazistjæger« bosat i USA, kendt for at forfølge tyske pensionister, vil lede et hold, der skal hjælpe den ukrainske regering med at efterforske påståede krigsforbrydelser.

Eli Rosenbaum (t.v.) Foto: GNU Free Documentation License.

Den jødiske amerikanske regeringsadvokat Merrick Garland meddelte tirsdag i denne uge, at USA vil oprette et hold, der skal bistå den ukrainske regering med at efterforske påståede krigsforbrydelser begået under den igangværende konflikt i landet, rapporterer Times of Israel. Han meddelte også, at holdet vil blive ledet af jøden Eli Rosenbaum, den tidligere direktør for »Office of Special Investigations« (OSI), som har til opgave at efterforske, retsforfølge og i mange tilfælde udvise amerikanske statsborgere med tilknytning til det nationalsocialistiske Tyskland.

Rosenbaum siges at have været direkte involveret i mere end 100 sager mod amerikanske borgere, der er anklaget for at være »nazister«, og som endte med inddragelse af statsborgerskab og udvisning. Hans embede har ofte været genstand for kontroverser, herunder »Demjanjuk-sagen«. John Demjanjuk blev i en retssag i 1988 identificeret som »Ivan den Grusomme«, en påstået berygtet vagt i Treblinka-lejren, med det resultat, at hans statsborgerskab blev inddraget, og han blev dømt til døden. Men efter Sovjetunionens sammenbrud og jerntæppets fald kom der nye dokumenter frem, som viste, at Demjanjuk aldrig havde tjent i Treblinka og dermed ikke kunne være den berygtede Ivan. Den israelske højesteret måtte derfor frikende Demjanjuk for de forbrydelser, han blev dømt for. Demjanjuks forsvarshold ville senere anklage OSI for at tilbageholde beviser til Demjanjuks fordel, forfalske beviser og påvirke vidner.

Personligt er »nazijægeren« Rosenbaum bedst kendt for at lede en undersøgelse, orkestreret af World Jewish Congress, mod Kurt Waldheim, en tidligere FN-generalsekretær og en kandidat til det østrigske præsidentskab på det tidspunkt, hvor han blev anklaget for at være en »nazist«. Waldheim vandt valget på trods af angrebene på ham og blev aldrig dømt for nogen forbrydelse. På trods af dette blev han erklæret »persona non grata« af USA og den vestlige verden i sin tid som præsident.

Læs også:
Udenrigspolitisk ekspertpanel i USA som argumenterer mod forhandlinger i Ukrainekonflikten domineres af jøder0

Kilder:
The Times of Israel
The Crimson
The New York Times
Los Angeles Times
Justice.gov


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Utroligt som de forfølger sig selv. De har ikke sat sig ind i historien, men hvem ville også det. Det er jo ret kendt, at jøderne forsøgte at overtage tyskland og give tyskerne baghjul inden 2 verdenskrig. Slaver var vist det, nogle kaldte tyskerne under den jødiske besættelse, altså inden 2 verdenskrig. I Pakistan har de net hen over gaderne, da jøderne kaster med potter og pander. Omvendt har jøderne jo politi og vagter i form af borgelige der går til hånde.

  Men, når så det er sagt, så er det jo vist også en del, af militæret der har bedt om det, hvis man skal forstå ligningen som 2+2 eller som den Ukrainske præsident udtaler til Hviderusland “ I øsnker jo ikke at blive slået ihjel “.
  De kan det skidt de folk derover. Godt de hat Mette Frederiksen i baghånden.

  I Danmark er der kommet en ordbog på Ukrainsk-dansk.

  Hyklere.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //