Jødisk par udsat for antisemitisme – Hvem er Henrik og Ela Chievitz?

REPORTAGE: Jødeparret Chievitz  gik i weekenden til pressen for at klage deres nød over et gult klistermærke på deres postkasse. Nordfront har valgt at undersøge hvem dette par egentlig er.

Den 9. november 2019 opdagede jøderne Henrik og Ela Chievitz en Davidsstjerne på deres postkasse. Dette gik de derefter til pressen med, hvilket har ført til en længere række artikler om antisemitisme. Men hvem er Henrik og Ela Chievitz, og hvorfor ville nogen opsætte klistermærker på deres postkasse? Det valgte redaktionen på Nordfront at undersøge.

Henrik Chievitz er bl.a. formand for Dansk-Israelsk Forening. På foreningens hjemmeside skriver de, at: ”Dansk-Israelsk Forening (DIF) er en upolitisk mellemfolkelig venskabsforening i Århus, der har til formål at udbrede kendskabet til Israel og jødisk kultur og gennem sit arbejde at bidrage til forståelse af det jødiske folks situation i og udenfor Israel, samt at støtte de kulturelle og menneskelige forbindelser mellem Danmark og Israel. Foreningen ønsker at give korrekte oplysninger om Israel, jøder, jødisk kultur og forholdene i Mellemøsten, samt at modvirke antisemitisme og anti-israelske strømninger i det danske samfund.” Dansk-Israelsk Forening er altså en zionistisk lobbyorganisation, der blandt andet producerer zionistisk propaganda, og ønsker derigennem at påvirke danskernes synspunkt på Israel.

Leni Maja Kristensen, en anden jøde som fik opsat et klistermærke på hendes adresse, har også været formand for Dansk-Israelsk Forening.

Dansk-Israelsk Forening er medlem af Fælleskomiteen for Israel, der består af repræsentanter fra forskellige jødiske eller zionistiske organisationer i Danmark. På Dansk-Israelsk Forenings hjemmeside beskrives Fælleskomiteen for Israels formål således: ”Fælleskomitéen arbejder for at fremme kontakten mellem de Israel-venlige foreninger i Danmark og at koordinere deres bestræbelser for at hjælpe Israel. Desuden arbejder Fælleskomitéen for at give et mere nuanceret billede af Israel og Mellemøsten samt at bekæmpe antisemitisme og anti-israelsk propaganda. Enhver diskussion om Israel må bygge på en anerkendelse af Israel som en legitim stat.” De beskriver sig selv som en organisation, der arbejder på at fremme Israels interesser, dette kaldes også en interesseorganisation for et fremmed land eller landsforræderi.

Den 9. maj 2018 skrev Ela og Henrik Chievitz en propagandaartikel som modsvar til Christian Juhls kritik af daværende udenrigsminister Anders Samuelsen for at stole på Israel. I Ela og Henrik Chievitzs zionistiske propagandaartikel forklarer de på intet tidspunkt, at Ela er en jøde med Israelsk statsborgerskab, der altså ikke agerer upartisk i denne debat, som de tager i danske medier. Derved agerer de som en uærlig aktør, som forsøger at snyde danskerne til at støtte Israel i en konflikt, som ikke kommer os ved.

Ela Chievitz beskriver også i et interview med TV2 Østjylland, at hendes første tanke, efter hun hørte om angrebet på synagogen i København i 2015, var at flytte til Israel. Det begrundede hun med, at så vidste hun, at hun blev beskyttet så godt som muligt og ”det er ligesom, det er der mit hjem er… Så er jeg med mine egne.” Ela Chievitz ser tydeligvis ikke sig selv som dansker, men alligevel deltager hun i den danske debat om vores udenrigspolitik.

KILDER:
Dansk-Israelsk Forening
Israels ret til at eksistere under sikre grænser
Jødisk kvinde: Jeg er bange


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • To forfærdelige mennesker.

  Jøder har simpelthen været de værste indvandrere europæer nogensinde har mødt! De er blevet smidt ud af 79 lande 109 gange! Der har været problemer med dette fremmede folk i tusindvis af år!

  De er fyldt med ondskabsfulde tricks og de slår ud efter os imens de græder antisemitisme! Ved I hvad? Der er faktisk også noget der hedder kontrasemitisme!

  Så kan man klare at få sig en stjerne på sin postkassen, og mon ikke de selv har påsat sig den stjerne, så de kan slå ud efter goyim, imens de råber antisemitisme!!

 • Parasit element af det danske samfund.

  De vil have vi skal væk. Forsvinde ud i glemsen, så der ikke engang er et minde tilbage, af hvad en dansker overhovedet er, om et par tusinder af år.

  De kan fandme tro nej.

  Vi er oppe imod verdens farligste fjende.

 • Kay Tuesso says:

  Vidste godt nok ikke det var sådan her landet lå. Min opmærksomhed til siden her, blev henledt af en artikel på bt. Det er meget interessant læsning. Er chokeret over de ting jeg læser, må jeg sige. Der er jo så åbenbart to sider af en sag. Interessant at dem slags zionisme indfinder sig i det danske samfund, og ligefrem blander sig i vores politik, men identificere ikke sig selv som dansk…

  • Krautling says:

   Bliv ved med at grave efter sandheden. Det stikker langt dybere end man lige regner med. Der er en grund til, at jøder er blevet smidt ud fra 109 lande igennem tiden. De undergraver alt og alle konstant og hele tiden, og det gør de fordi hele deres religion er en erobringsreligion, ligesom islam. Jødedommen er dog meget mere snedig og beregnende, så folk ikke lægger mærke til det før de allerede er blevet godt og grundigt undergravet.

   Det eneste jøder tænker på er at overtage verdensherredømmet og styre hele verden med hård hånd fra Jerusalem. Det er også derfor de vil smadre den hvide race med masseindvandring – fordi vi er de eneste, der er intelligente og organiserede nok til at kunne stoppe dem.

   Nedenstående forklarer meget godt, hvorfor de er så penge- og magtliderlige:

   Before the time of the mashiach, there shall be war and suffering (Ezekiel 38:16)

   The mashiach will bring about the political and spiritual redemption of the Jewish people by bringing us back to Israel and restoring Jerusalem (Isaiah 11:11-12; Jeremiah 23:8; 30:3; Hosea 3:4-5). He will establish a government in Israel that will be the center of all world government, both for Jews and gentiles (Isaiah 2:2-4; 11:10; 42:1). He will rebuild the Temple and re-establish its worship (Jeremiah 33:18). He will restore the religious court system of Israel and establish Jewish law as the law of the land (Jeremiah 33:15)

 • Søren Espersen fra Dansk Folkeparti har også importeret en jøde til Danmark. Forhåbentlig bliver hun smidt ud igen

 • Christensen says:

  I 1938 udgav Douglas Reed to bøger som beskrev situationen i området mellem Øst- og Vesteuropa, De er oversat til dansk.
  I 1955 måtte han opgive at udgive en ny bog, den kan nu læses på internettet.
  I 1935 udgav danskeren Lorenz Christensen en bog om forholdene fra 1890 til 1930 som førte til Landmandsbankens krak.
  Jeg kan kun opfordre alle til at læse disse fire bøger. Det er artig læsning, som gør det soleklart for læseren hvad det er for problemer vi står midt i.
  Titlerne på de fire bøger er:
  – Det tredie Ting
  – Grænseløs skændsel
  – Galskabens kavalkade
  – Kontroversen om ZION
  En meget informativ internetside kan læses her:
  http://www.realjewnews.com/
  Når man har læst dette materiale går det i uhyggelig grad op for een at det er nogle helt andre indvandrere, som er i gang med at erobre Europa, kristendommen og europæisk kultur.

 • Christensen says:

  Når jøder bliv smidt ud af forskellige lande var det ofte fordi de blev opdaget med fingrene i kagedåsen.

  Jeg har netop læst “Liber Lilith”.
  Det er tilsyneladende ikke en helt stueren okkult praksis de beskæftiger sig med. (Sort magi)

  Jeg har på fornemmelsen at jøder endnu har et anstrengt forhold til forskellige offerhandlinger ?

  Undskyld mig! er der ikke for mange jøder i verden som udelukkende beskæftiger sig med samfundsnedbrydende handlinger ?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //