Jødisk plejefar til ni drenge sigtet for pædofili

USA: En ortodoks jøde fra Houston, Texas, og enlig adoptivforælder til ni børn er blevet anklaget for seksuelt misbrug af fem af sine adoptivsønner.

Hayim Nissim Cohen. Foto: Houston Police Department

En plejefar til ni børn i Houston i den amerikanske delstat Texas er blevet anklaget for seksuelt misbrug af børn, skriver Click2houstonHayim Nissim Cohen, en praktiserende ortodoks jøde, der driver hjemmesiden »Vores unikke familie«, hvor han fremhæver familiens jødiske livsstil.

Misbruget skulle efter sigende være blevet afsløret, da et af Cohens adoptivbørn – som alle er drenge – ringede ind i en podcast og fortalte om de seksuelle overgreb, Cohen havde begået mod ham og sin bror. Misbruget omfattede voldtægter, der havde fundet sted, siden drengen var 11 år gammel og frem til tidspunktet for opkaldet, da han var 17. Drengen fortalte også til podcasten, at ikke færre end otte børnebeskyttelsesundersøgelser var blevet foretaget mod adoptivfaderen, men at ingen af ​​dem havde ført nogen vegne.

Efter at de sociale myndigheder blev informeret om, hvad der blev sagt i podcasten, blev drengen angiveligt identificeret gennem den IP-adresse, han brugte, da han ringede ind. Da drengen blev taget med til politiafhøring, nægtede han i første omgang beskyldningerne, men tilstod derefter, da hans stemme i podcast-afsnittet blev afspillet for ham.

Politiafhøringen afslørede også, at det seksuelle misbrug begyndte kun to uger efter, at han blev adopteret af Cohen. Derudover blev adoptivbørnene konsekvent kaldt »white trash« og »racister« af adoptivfaderen, når Cohen var vred på drengene. Som om dette ikke var nok, afslørede drengen for politiet, at Cohen havde forfalsket en påstået sygdom og til det formål havde en kørestol, der kun blev brugt, når »familien« havde besøg, eller når Cohen forlod hjemmet.

Cohen blev anholdt fredag ​​i sidste uge og er siden blevet anklaget for yderligere otte seksualforbrydelser mod fem andre plejesønner, skriver ABC13 News.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //