Jødisk politiker i USA vil afkriminalisere pædofili

USA: Demokraten Scott Wiener vil i et nyt lovforslag afkriminalisere sex mellem voksne og børn så unge som 8 år. Wiener, som både er bøsse og jøde, hævder, at kritikken mod forslaget er homofobisk og antisemitisk.

Den jødiske demokrat Scott Wiener. Foto: Twitter.

Demokraten Scott Wiener som er senator i San Francisco, ønsker i et nyt lovforslag, at sex mellem voksne og børn så unge som 8 år, skal afkriminaliseres. Forslaget hedder “SB 145” og har i følge Wiener til hensigt, at modvirke diskriminering af unge personer indenfor LGBTIP-bevægelsen og homolobbyen.

Ifølge lovforslaget kan en pædofil have sex med et barn, så længe pædofilen ikke er mere end 10 år ældre end barnet. Det betyder, at en 18-årig skulle kunne have sex med en 8-årig uden at der ville være tale om en sexforbrydelse.

Wiener foreslår også, at en pædofil skal kunne lokke et barn til at have sex, for siden at undgå at blive registreret som sexforbryder, så længe pædofilen ikke er mere end 10 år ældre end barnet. Da skulle en 18-årig kunne lokke et 8-årigt barn til sex, eller en 22-årig kunne lokke en 12-årig til sex, og så videre.

“SB 145” (lovforslaget), som det beskrives i øjeblikket, vil tillade sexforbrydere at leve blandt befolkningen uden at nogen tillades at vide noget om det. Hvorfor behøves en sådan lov?, skriver California Globe.

Ifølge Wiener og jødiske medier er kritikken mod pædofili-lovforslaget “homofobisk og antisemitisk”, og kritikken er væltet ind over Wiener. Mange brugere på sociale medier udtrykker, at de næppe er overrasket over, at en jøde og homofil mand som Wiener kommer med sådanne pædofilvenlige lovforslag.

Wiener gik ud på Twitter og beklagede sig over kritikken, og at folk påpeger, at han er jøde.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Usselt. Det er alligevel lidt af en indrømmelse han kommer med, når han kalder modstand mod det for antisemitisme – altså, han har jo teknisk set ret, da jødedommen er en pædo-religion, og hvis man er imod jøder/jødedom og alt det lort, de render og laver, er man antisemit.

    Det er godt at være antisemitisk. Det tyder på, at man har et sundt sindelag.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //