Jødisk pres på Apple for at fjerne Telegram

CENSUR: Den jødiske lobbyorganisation Safer Web sagsøger nu Apple for at have gjort appen Telegram tilgængelig i sin Appstore – hvor de hævder, at «vold mod jøder og sorte» fremmes.

Efter angrebet på ​​den amerikanske kongresbygning er adskillige teknologigiganter i stigende grad begyndt at forbyde brugere med ubehagelige meninger samt websteder og apps, hvor sådanne meninger udtrykkes.

Lobbygrupper har presset teknologivirksomhederne til at gøre dette.

Søndag sagsøgte lobbygruppen Safer Web (CSW) virksomheden Apple for at have appen Telegram tilgængelig i deres Appstore.

CSW hævder, at Telegram bruges af «hvid magt-tilhængere, antisemitiske ekstremistiske grupper, herunder Proud Boys, Boogaloo Bois og QAnon samt af ekstremistiske grupper baseret i Rusland og Europa, der opmuntrer til vold mod jøder og sorte amerikanere».

Apple beskyldes yderligere for at udvise uagtsomhed over for Telegram på trods af at de vidste, at appen «bruges til at skræmme og true anderledes tænkende».

 

«Kommunikationskanal for den russiske regering»

I retssagen hævder CSW, at Telegram bruges som en «kommunikationskanal for den russiske regering til at formidle information med det formål at øge racemodsætninger i USA og Europa».

CSW henviser eksplicit til, hvordan Anti-Defamation League (ADL) har «vist vejen» ved at arbejde for at brugere som Donald Trump og apps som Gab forsvinder fra internettet.

Sådan kommenterer CSW’s chef, den zionistiske jøde Marc Ginsberg, lobbygruppens retssag:

– Apple skylder det amerikanske folk at opfylde deres løfte såvel som Apples politik og lukke Telegram, indtil appen holder op med at støtte terrorisme og ekstremistisk tilskyndelse mod jøder, sorte amerikanere og ikke truer det amerikanske folks sikkerhed.

Kilder:
Fria Tider
CSW
IDG


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //