Jødisk videnskabsmand foreslår en kur mod det han kalder den »parasitære lidelse – hvidhed«

ANTI-HVIDHED: En videnskabelig forskningsartikel, der for nylig blev offentliggjort i Journal of the American Psychoanalytic Association, foreslår en kur mod ‘Hvidhed’, som forskeren kalder »en ondartet, parasitær tilstand«.

Artiklen med titlen On Having Whiteness blev skrevet af Dr. Donald Moss, en jødisk mand, der er fakultetsmedlem i både New York Psychoanalytic Institute og San Francisco Center for Psychoanalysis.

Tilbage i 2012 skrev Moss en bog kaldet »Tretten måder at se på en mand på«. På side 69 skriver Moss om sin jødiske bedstemor. Hvad Moss hævder, at hun fortalte ham, er ret foruroligende.

Min bedstemor mindede mig om min forpligtelse som jøde. Hun sagde, at jeg var to gange i gæld: til hende for det blod, hun engang havde givet mig, og til Abraham for alt andet. Hun sagde, at denne gæld skal indfries. Indtil den bliver indfriet, sagde hun, at døden ikke var inden for mine rettigheder. Hun sagde, »Du er vores eneste hævn. Du er vores Hitler. Der er afgivet løfter. De døde holder øje og må ikke skuffes. Hun sagde, at maskinen kører for evigt. I Amerika kan enhver del udskiftes. Hver eneste vitale væske kan findes, alt holdes rent. Hvad der er gjort en gang kan gøres igen. Hvad der er opnået kan gentages«. Hun sagde, »Du vil kun dø ved en viljeshandling. Så længe du lever, har Hitler tabt«.

Og på den næste side skriver han:

»I maskinen renses kroppen for sin biologiske dimension. Jeg ville have mit sind en sfære. Jeg ville have elimineringen af kvalitet. Jeg ville kaste en hund mod en garageport. Jeg ville blive maskinen«.

Moss har holdt foredrag om emnet ‘Hvidhed’, før artiklen blev offentliggjort i den bruger-anmeldte Journal of the American Psychoanalytic Association, der udgives hver anden måned. I 2019 beskrev han også ‘Hvidhed’ som en parasitær tilstand under en tale for den psykoanalytiske forening. Forud for dette holdte han også forelæsninger om det samme emne ved New York Psychoanalytic Society and Institute i New York.

I hans artikel skrevet den 27. maj 2021 foreslog Moss en kur mod ‘hvidhed’.

»Effektiv behandling består af en kombination af psykiske og socialhistoriske indgreb. Sådanne indgreb kan med rimelighed kun sigte mod at omforme hvidhedens infiltrerede lyster – for at reducere deres intensitet, omfordele deres mål og lejlighedsvis vende disse mål mod reparationsarbejdet«.

I den seneste artikel skriver Moss også, at »hvide mennesker har en særlig modtagelighed« for den »parasitære« tilstand, som han hævder »gør dets værts appetit glubende, umættelig og pervers«.

Det er især interessant, at Moss bruger ordet »umættelig« her. For nylig blev et blogindlæg fra 2007 skrevet af Kamau Bobb – lederen af ​​mangfoldighed hos Google – opdaget. I blogindlægget hævdede Bobb, at jøder har en »umættelig appetit for krig«.

Bobb fremsatte kommentarerne i et indlæg fra 30. november 2007 om konflikten mellem Israel og Palæstina med titlen »Hvis jeg var jøde«, mens han var forskningsassistent inden for teknologi ved Georgia Tech, rapporterede Washington Free Beacon.

»Hvis jeg var jøde i dag, ville mine følelser plages. Jeg ville finde det stadig sværere at forene de lange gentagne perioder med undertrykkelse, som det jødiske folk har været udsat for, og den umættelige appetit på hævngerrig vold, som Israel, mit hjemland, nu har taget til sig«, skrev han.

Efter at snesevis af venstreorienterede og højreorienterede jødiske organisationer opdagede Bobbs blogindlæg – herunder The Simon Wisenthal Center, der lejlighedsvis finansierer seminarer om hvidhed – krævede de, at han blev fyret for antisemitisme.

Et par dage senere udtalte en talsmand for Google, at Mr. Bobb »ikke længere vil være en del af vores mangfoldigheds-team fremover«.

»Vi fordømmer utvetydigt de tidligere tekster skrevet af et medlem af vores mangfoldigheds-team, der forårsager dyb fornærmelse og smerte for medlemmer af vores jødiske samfund«, sagde de.

 

Retorik der forbliver ustraffet og ofte bliver opmuntret til

ViacomCBS gendannede for nylig sit samarbejde med Nick Cannon mindre end et år efter, at mediekonglomeratet fyrede Cannon efter en kontroversiel podcast-episode.

Cannon blev ikke fyret for grundlæggende at sige, at hvide mennesker er undermennesker og tættere på dyr, grundet deres mangel på melanin. Han blev han fyret specifikt for hvad han havde sagt om det jødiske folk. Derimod fremmes hans retorik mod hvide mennesker på tværs af medier og akademier, og det er sværere at finde hans udtalelser om hvide mennesker med en simpel internetsøgning.

Viacom, der ejes af den jødiske amerikanske milliardær Sumner Redstone, fyrede Cannon for hans »antisemitiske« bemærkninger.

Ingen i medierne forsvarede Cannon med hensyn til hvad han sagde om jøder, men mange forsvarede hans udsagn om hvide mennesker.

Mange journalister var hurtige til, på Twitter, at dele deres artikler, der beskrev Cannons udsagn om hvide mennesker som »at tale imod racisme«. Dette var en næsten identisk reaktion, vi observerede fra medierne vedrørende lignende udsagn om hvide mennesker, fremsat af L’oreal-model Munroe Bergdorf.

Det er vanskeligt at finde frem til hvad Cannon sagde om hvide mennesker, men det er endnu sværere at finde de nøjagtige udsagn fra Bergdorf.

»Når hvide mennesker endelig begynder at indrømme, at deres race er den mest voldelige og undertrykkende naturkraft på jorden, så kan vi tale«, var blot en af ​​de mange udsagn fra den transkønnede L’oreal-model.

Efter George Floyds død rapporterede CNN, at »L’Oreal droppede modellen for at kommentere på systemisk racisme«. I juni genoptog L’Oreal samarbejdet med Bergdorf ved at bruge Floyds død som påskud.

Marc Lamont Hill har også sagt mange negative ting om hvide mennesker på CNN, men det internationale nyhedskonglomerat fyrede ham ikke for hans anti-hvide bemærkninger, han blev opsagt efter »kontroversielle kommentarer«, han fremsatte om Israel.

Hvem styrer egentlig det her? Hvem har virkelig magten?

Under udenrigsministeriets formelle definition af »antisemitisme« står »at beskylde jøder som et folk for at være ansvarlige for forseelser begået af en enkelt jødisk person eller gruppe« som et punkt i, hvad det vil sige at være »antisemitisk«.

Hvorfor får hvide mennesker ikke den samme immunitet?

Kilde:
Daily Veracity


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Vi ved hvem der styrer medierne says:

  Jødedom er en parasitære tilstand, som jødiske mennesker er særlig modtagelig overfor. Tilstanden gør værtens appetit glubende, umættelig og pervers. Effektiv behandling består af en kombinationen af psykiske og socialhistoriske indgreb. Sådanne indgreb kan med rimelighed kun sigte mod at omforme jødedommens infiltrerede lyster – for at reducere deres intensitet, omfordele deres mål og lejlighedsvis vende disse mål mod reparationsarbejdet.

  Hvis du synes det var antisemitisk, så er Donald Moss antihvid. Jeg har bare erstattet hvid med jøde i hans tekst.

 • Judenfrei says:

  Den lille, beskidte jøde skulle bare i en kødhakker sammen med alle hans værdiløse artsfæller.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //